Το νομοσχέδιο για την κατάργηση των μετεγγραφών Πολυτέκνων, πρέπει άμεσα να ανασταλεί και να επανέλθουν οι μετεγγραφές όπως τόσα χρόνια υπήρχαν.
Αυτό τουλάχιστον είναι ένα μέτρο που δεν χρειάζεται χρήματα. Δεν υπάρχει καμία λογική στη κατάργησή του από την μεριά του υπουργείου. Μόνο η ιδεοληψία και η εμπάθεια του πολιτικού προσωπικού που βρίσκεται σήμερα στο υπουργείο είναι υπεύθυνα για την κατάργηση των μετεγγραφών. Η επαναφορά των μετεγγραφών όχι μόνο είναι ανάγκη σήμερα να επανέλθουν, αλλά να επανέλθουν με αναδρομική ισχύ για το χρόνο αναστολής τους. Αυτό είναι απολύτως δίκαιο. Είναι συνταγματικό. Αντισυνταγματική είναι η κατάργηση των μετεγγραφών.

Μέσα σε ένα κλίμα συνεχούς αποδόμησης, ακύρωσαν τις μετεγγραφές εντελώς αδικαιολόγητα. Όμως αυτό το μέτρο διαλύει τις οικογένειες. Είναι αδύνατον μέσα σε τέτοια οικονομική κρίση και ανεργία να αντέξουν. Είναι παραλογισμός. Η πείνα η ανέχεια δείχνει το ζοφερό της πρόσωπο και το πολιτικό προσωπικό της χώρας προσπαθεί και να μας τιμωρήσει κιόλας. Η σύγχρονη Μεσσαλίνα που βρίσκεται στο υπ. Παιδείας δεν φαίνεται να συγκινείται. Και τότε ποιος θα ενδιαφερθεί; Αδιέξοδο!.

Ποιοι όμως νομοθετούν; Ποιοι είναι αυτοί που εισηγούνται τέτοια μέτρα; Είναι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. Είναι αυτοί που απαξίωσαν το δημόσιο σχολείο και δεν έστειλαν τα παιδιά τους ούτε καν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση μολονότι οι ίδιοι την διαχειρίζονται. Κι όμως επιμένουν να νομοθετούν για τα παιδιά των άλλων. Επιμένουν να έχουν λόγο για την πορεία της παιδείας. Να τα χάλια. Είναι τα αποτελέσματα της συστηματικής διάλυσης. Και μην μας πουν ότι λαϊκίζουμε. Γιατί άμα δεν έχεις να πληρώσεις άλλο ένα ενοίκιο ή να πληρώσεις τους λογαριασμούς ή να φας κλπ., τότε να έρθουν να μας πουν τι σημαίνει λαϊκισμός και τι ανάγκη φυσικής επιβίωσης.

Τώρα ξέρουμε, και έχουμε συνειδητοποιήσει καλά, ότι αυτοί θέλουν να καταστρέψουν την εκπαίδευση. Να διαλύσουν την Ελληνική οικογένεια. Να τιμωρήσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Αυτοί επιδιώκουν αν είναι δυνατόν τα παιδιά των πολυτέκνων να μην σπουδάσουν. Νέος μεσαίωνας. Βαρβαρότητα. Είναι κακούργοι!. Μας ρήμαξαν. Τι άλλο να πει κανείς.

Αναγνώστης
tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top