Προβλέψεις.....








Κριός
Προσπαθήστε σήμερα και ιδίως κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες σας. Μέσα από  κοπιαστικές δραστηριότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Από το μεσημέρι και μετά, τα πράγματα γίνονται κάπως πιο δύσκολα μιας και θα νιώθετε ένα έντονο μπλοκάρισμα στις κινήσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις οι οποίες είναι πέρα των πραγματικών σας δυνατοτήτων. Οι γεννημένοι του 1972 δεν πρέπει να ρισκάρετε κάτω υπό την πίεση του οποιοδήποτε.








Ταύρος
Σήμερα ανοίγονται  ορίζοντες μέσα από τους οποίους θα καταφέρετε να δείξετε το έργο και την παραγωγικότητα σας. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν δεν μπορούν να λυθούν με μαγικό τρόπο όμως σίγουρα  θα καταφέρετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η υποστήριξη μέσα στη σχέση είναι δεδομένη χρειάζεται όμως να της δώσετε την ευκαιρία να λάβει δράση. Οι γεννημένοι του 1964 συναισθηματικά νιώθετε μπλοκαρισμένοι.









Δίδυμοι
Οι δυνατότητές σας σήμερα δεν είναι περιορισμένες αλλά εσείς ίσως δεν θέλετε να ρισκάρετε το κάτι παραπάνω. Ο χώρος εργασίας, αν και  είναι για εσάς ένα καλό περιβάλλον, σήμερα ίσως χάσει κάτι από την ηρεμία του μέσα από αναμπουμπούλες που θα προκαλέσουν τρίτοι. Αισθηματικά,  θα  λάβετε σωστές και λειτουργικές συμβουλές.  Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι του 1985 ξέρετε πώς να ρίχνετε στάχτη στα μάτια των άλλων.






Καρκίνος
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταλάβετε πως η πλάστιγγα δεν γέρνει και τόσο υπέρ σας. Οργανώστε τη μέρα σας και αποφύγετε να  μεταθέτετε υποχρεώσεις για άλλη μέρα. Αισθηματικά, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν χωρίς αποτέλεσμα μιας και οι δύο πλευρές δείχνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Στα οικονομικά, κάποια είδηση ίσως σημάνει οικογενειακό συναγερμό. Οι γεννημένοι του 1991 εκδηλώνεστε κάπως λανθασμένα.








Λέων
Επικοινωνιακά, σε σχέση με τους άλλους έχετε σαφέστατα προβάδισμα όμως το δύσκολο μέρος είναι η τήρηση των λεγομένων σας. Ο χώρος εργασίας σας προσφέρει χαρά όμως κάνοντας λογαριασμό αντιλαμβάνεστε πως είσαστε οι πιο αδικημένοι σε σχέση με το έργο που παράγετε. Αισθηματικά, ώρες – ώρες παίρνετε μερίδια ευθύνης που δεν σας αναλογούν. Η τύχη σας ευνοεί. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια από κάποιο φίλο.










Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι για εσάς μια ένδειξη πως κάποια πράγματα πάνε καλύτερα. Κάνοντας κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας βελτιώνετε τόσο την ποιότητα όσο και το περιβάλλον. Αισθηματικά, ίσως κινείστε οριακά μιας και ποντάρετε στην αδυναμία και την αγάπη που σας έχουν. Μια μέρα που οι αποφάσεις σας μπορεί να είναι πετυχημένες όμως τα αποτελέσματα αυτών θα είναι ορατά μετά από καιρό.








Ζυγός
Οι πολλοί πλανήτες στο δικό σας ζώδιο σας καλούν να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Μέσα από τα επαγγελματικά  καταφέρνετε να πάρετε μια χαρά που συνδέεται με τις οικονομικές απολαβές σας. Αισθηματικά, ώρες – ώρες νιώθετε εγκλωβισμένοι από τον ίδιο σας τον εαυτό λόγω  ότι αδυνατείτε να εκφέρετε τα συναισθήματα σας όπως ακριβώς είναι. Μέσα στην οικογένειά σας αλλάζουν κάποια δεδομένα δίνοντας σας ένα πιο ενεργητικό ρόλο. Οι γεννημένοι το 1986 δεν εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες σας.








Σκορπιός
Η εξεύρεση της λύσης που ψάχνετε πρέπει να είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Το μειονέκτημα είναι πως πρέπει να εκθέσετε επαρκώς το ζήτημα σας προκειμένου οι άλλοι να έχουν μια σαφή εικόνα. Αισθηματικά, η ζωή σας περνά διακυμάνσεις μέσα από τις οποίες θα καταφέρετε να βρείτε το σωστό μονοπάτι που οδηγεί στο δρόμο της ευτυχίας. Θα βοηθήσετε στις μετακινήσεις φίλων. Οι γεννημένοι του 1960 είσαστε πιο απαιτητικοί από όσο πρέπει.










Τοξότης
Οικονομικά, ίσως κάνετε κινήσεις οι οποίες είναι πέρα των δυνατοτήτων σας. Μέσα από τον προσωπικό σας αγώνα θα αποκομίσετε καρπούς. Κάποιες συζητήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σας εξέλιξη θα διαπιστώσετε πως σκοντάφτουν στην έλλειψη υπομονής. Πλέον πιο έτοιμοι από ποτέ στο να δώσετε τη συγκατάθεση για επισημοποίηση της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1969 αποτραβιέστε από μια προσπάθεια που φαντάζει χαμένη.








Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας έρχεται να ικανοποιήσει τις βαθύτερες ανάγκες σας παρόλο που ο δρόμος για την αρετή είναι ένα δύσβατο μονοπάτι. Επαγγελματικά, δεν είσαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε μιας και γνωρίζετε τόσο την αξία σας όσο και τις προσχηματικές δικαιολογίες κάποιων. Αισθηματικά, η αλλαγή συμπεριφοράς και η καλύτερη διάθεση βελτιώνουν το κλίμα μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1960 αποκωδικοποιείτε κάποια μηνύματα λανθασμένα.






Υδροχόος
Σήμερα καλείστε να κάνετε πράγματα μέσα από τα οποία θα διευκολύνετε τη ζωή κάποιων. Ίσως βρείτε απέναντί σας πρόσωπα τα οποία δεν περιμένετε. Επαγγελματικά, είστε αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια προαγωγή ή αναγνώριση. Αισθηματικά, ίσως χρειαστείτε περισσότερο χρόνο, προκειμένου να είσαστε σίγουροι για κάποιες αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως λάβετε κάποια απροσδόκητη πρόσκληση.








Ιχθύς
Η πολυαστρία πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο σας δημιουργεί μια τάση να επανεξετάσετε πολλά πράγματα. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια και να προτάξετε το  συμφέρον της σχέσης. Η αναζήτηση σταθερότητας μέσα στις σχέσεις παρόλο που δεν είναι το ζητούμενο είναι το πρέπον.  Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν μυστικότητα. Οι γεννημένοι του 1986 κάνετε μια στροφή στη ζωή σας.






astrology.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top