Είναι πραγματικά υπέροχο... Δεν χορταίνεις να το κοιτάζεις και θες να απλώσεις το κουταλάκι σου και να γευτείς την ονειρεμένη γεύση του στον ουρανίσκο σου... Αν μάθεις όμως πόσο κοστίζει, το πιθανότερο είναι να σου κοπεί άμεσα η όρεξη!
 25.000 ευρώ! Ναι δεν κάναμε λάθος! Το γλυκό που βλέπεις, είναι λίγο ακριβούτσικο... Κι αν αναρωτιέσαι..."Μα καλά από τι το έχουν φτιάξει από χρυσό και διαμάντια"; Δεν έχει πέσει έξω....Τι κι αν διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων... Τι κι αν η οικονομική κρίση ταλανίζει Ευρώπη και Αμερική... Εκεί στο Windermere  της Μ. Βρετανίας, πρέπει να ζούνε στον ...δικό τους παραμυθένιο κόσμο...

Ο κύριος που βλέπεις είναι ο σεφ Marc Guibert που δημιούργησε το αριστούργημα από χρυσό, την πιο ακριβή βιενέζικη σοκολάτα, χαβιάρι, και σαμπάνια! 


Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι το διαμάντι δυο καρατίων που κοσμεί το πραγματικό έργο τέχνης-γλυκό!
Ιδού το ακριβότερο γλυκό του κόσμου!

Η διακόσμηση του πολύτιμου γλυκού έγινε  σε στυλ αυγού Faberge και η μυστική συνταγή, περιέχει πέντε διαφορετικά είδη από την ακριβότερη βιενέζικη σοκολάτα, ζελέ φτιαγμένο από σαμπάνια και φύλλα χρυσού!



http://www.tlife.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top