Για τον 7ο όμιλο του Champions League στο Στάδιο Petrovsky στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχεται την Πόρτο με τις δύο ομάδες να θέλουν του 3 βαθμούς της νίκης.



Η Ζενίτ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Ρωσίας με 2 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΤΣΣΚΑ. Το Σάββατο κέρδισε την Τομ Τομσκ με 4-0 με καλή εμφάνιση.


Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, οι άνδρες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχασαν με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, παρόλο που είχε πάρει το προβάδισμα με τον Ζιριανοφ.

Εκτός για την γηπεδούχο είναι ο Σεργκέϊ Σεμακ και ο βασικός τερματοφύλακας Μαλαφέεφ.


Η κάτοχος του Europa League θέλει να κάνει μία σημαντική πορεία στον φετινό Champions League, η πρεμιέρα της ήταν θετική κερδίζοντας την δυνατή Σαχτάρ εντός έδρας με 2-1.


Οι δράκοι ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με 4 νίκες αλλά στα δύο τελευταία ματς έμεινε στην ισοπαλία με την Φεϊρένσε και στο ντέρμπι με την Μπενφίκα την Παρασκευή που μας πέρασε όπου προηγήθηκε δύο φόρες αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα.


Ο προπονητής Βιτορ Περεϊρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον μέσο Φρέντι Γκουαρίν που είναι τιμωρημένος για την αποβολή του στο Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ.

Ο Κριστιάν Σαπουναρου δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή και σήμερα είναι αμφίβολος.


Πιθανές ενδεκάδες


Ζενιτ Αγιας Πετρούπολης (4-3-1-2): Ζεβνοφ - Ανιουκοφ, Μπρούνο Άλβες, Κρισιτο, Λουκοβιτς - Ζιριανοφ, Σιροκοφ, Ντενισοφ - Ντάνι - Μπουχαροφ, Κερζακοφ.


Πορτο (4-3-3): Ελτον - Αλβάρο Περέιρα, Ρονάλντο, Οταμέντι, Φουσίλε - Ντεφουρ, Φερναντο, Μουτινιο - Βαρελα, Χούλκ, Κλέμπερ.




Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων η Σαχτάρ Ντονετσκ   αφού ηττήθηκε με 2-1 στο «Dragao» από την Πόρτο.


Στο Oυκρανικό πρωτάθλημα η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ντιναμο Κιέβου.


Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το Σάββατο και έμειναν στην λευκή ισοπαλία.


Εκτός λόγω τιμωρίας είναι οι δύο βασικοί σεντερ μπακ Ρακίτσκι και Τσιγκρίνσκι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο μέσος Φερναντίνιο.




Ο ΑΠΟΕΛ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη πρεμίερα της διοργάνωση    ο οποίος κέρδισε με 2-1 με ανατροπή την Ζενιτ στην Κύπρο, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε δύο λεπτά με γκολ των Μαντούκα και Αϊλτον.


Οι παίκτες του Ιβαν Γιοβανοβιτς στην Κύπρο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο τελευταίο ματς νίκησε με 1-0 τον Άρη Λεμεσού.


Εκτός σήμερα είναι ο βασικός αμυντικός Κόντης και ο Μπελαϊντ.



Πιθανές ενδεκάδες


Σαχταρ Ντονετσκ (4-2-3-1): Ριμπκα - Σρνα, Ρατ, Κουτσερ, Κριβτσοφ - Χουμπσμαν, Μιταριαν - Γουϊλιαν, Ζαντσον, Κόστα - Λουϊς Αντριάνο.


ΑΠΟΕΛ (4-2-3-1): Χιώτης - Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντουρα, Π. Ζορζε, Ολιβεϊρα - Πιντο, Μοραϊς - Μαντούκα, Μαρσίνιο, Τρισκοφσκι - Αίλτον.



http://www.betcatalog.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top