Την υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα τον κρατήσει μέχρι τη λήξη της καριέρας του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προανήγγειλε με δηλώσεις του στο «RTP1» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, βέβαια, απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ κοντά στο να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ για όλη την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να 'χω κάποιο πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας», του οποίου το συμβόλαιο με τους «μπλάνκος» έχει διάρκεια έως το 2015.

Ο CR7, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Είπε και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. «Η Ρεάλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου με σπουδαία πίεση στους παίκτες, αυτό μπορώ να το δω στους δρόμους της Μαδρίτης, αλλά δεν φοβάμαι την αποτυχία», υπογράμμισε ο Ρονάλντο, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε και σε ένα πιθανό σενάριο μετακόμισης στη Βαρκελώνη.

«Δεν αποκλείω την πιθανότητα να πάω σε κάποιο άλλο κλαμπ της Ευρώπης, αλλά ποτέ δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα», κατέληξε ο Ρονάλντο.
www.realmadridgr.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top