Imogen Thomas. Μοντέλο, χορεύτρια, πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του Ryan Giggs και πρωταγωνίστρια σε δεκάδες περιοδικά.


Κι όμως. ΚΑΙ η Imogen Thomas που από… μπροστά είναι κούκλα και την βλέπουμε να χορεύει σε… στύλους και μπάρες, από πίσω – μπορεί να μην είναι ακριβώς πανούκλα – αλλά μία όψη φλοιού πορτοκαλιού την έχει.

Όχι δηλαδή για να μην μας λέτε και κακούς, εμείς φταίμε που με κυτταρίτιδα μέχρι το γόνατο έβαλε και καυτό μίνι να πάει για ψώνια;
Πού πας κοπέλιά με τις ξεφτισμένες αρβύλες και το μάλλινο εφαρμοστό φουστάκι; Τουλάχιστον αφού η όψη είναι τέτοια, ας βάλει ένα καλσόν να το «αμπαλάρει» λιγάκι το πράγμα. Και φάτσα φόρα όλα και χωρίς το κάτι τις του; Οι παπαράτσι καραδοκούν! Παραμονεύουν!
Όταν φωτογραφίζεσαι με μαγιό, γίνεσαι πρωτοσέλιδο στα μεγαλύτερα έντυπα και όλοι μιλούν για τα πλούσια προσόντα σου, δεν βγαίνεις έτσι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αφού έκανε τα ψώνια της, έμεινε… σκυφτή και αρκετή ώρα πάνω από το πορτ μπαγκάζ για να τακτοποιήσει δήθεν τα πράγματα που είχε αγοράσει.
«Love Pink» έγραφε η μπλούζα της Imogen. Την στιγμή που όλοι έψαχναν να δουν τι έλεγε το ριγέ συνολάκι, είδαν και την κυτταρίτιδα. Αφού βρε κορίτσια δεν μπορείτε να τα κρύψετε, γιατί μας τα δείχνετε κιόλας; Μα είναι δυνατόν αυτό το πράγμα πια; Ημαρτον!

star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top