Όποιος με την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να πιστεύει στην εξισορρόπηση των δυνάμεων της με την Μπαρτσελόνα, ας ρωτήσει τον Τσάβι για την άποψη του!

Δε χωράει αμφιβολία ότι το στοίχημα των Μαδριλένων είναι η αποκαθήλωση των Καταλανών από τον θρόνο της Primera Division, στην οποία έχουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή τα τελευταία τρία χρόνια.

Λίγο όμως η κατάκτηση του Cope del Rey, λίγο η περσινή τελική κατάταξη που τους είχε στους δυο βαθμούς διαφορά, αρκετοί πίστεψαν ότι η ιστορία ξεκινάει να γράφεται ανάποδα και τα προγνωστικά να στρέφονται υπέρ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο μέσος των «μπλαουγκράνα» ωστόσο έχει αντίθετη άποψη και θεωρεί ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί όσο η μεγάλη της αντίπαλος ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική στον τρόπο που αγωνίζεται.

«Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ότι εμείς δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην ενότητα και στο ομαδικό πνεύμα και όχι στην ανάδειξη ενός ατόμου.

Η Ρεάλ προσπαθεί να κερδίσει ένα ματς βασιζόμενη στην κλάση ενός παίκτη. Κι εμείς έχουμε τον Μέσι.

Μπορεί μόνος του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, αλλά πάντα βασιζόμαστε στο σύνολο», ανέφερε στη γερμανική εφημερίδα «Der Tagesspiegel», τονίζοντας ακόμη ότι η ομάδα της Μαδρίτης προσπάθησε πολλές φορές να αντιγράψει τη μέθοδο της Μπαρτσελόνα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς χωρίς επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top