Ολοι έχουμε δύο ειδών σαρκικές φαντασιώσεις: η πρώτη είναι τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως, για παράδειγμα, το να πάρεις την Σκάρλετ Γιόχανσον μέσα σε ασανσέρ. Η άλλη είναι διάφορα σκηνικά που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις πριν η λίμπιντό σου (και κάτι άλλο) πάρει την κατιούσα μια για πάντα.

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Τι την κολλάει: Φοβάται μη γίνει ρεζίλι.
Ζήσε το: Το να σε πιάσουν στα πράσα στο παγκάκι στο πάρκο παραείναι ξεπερασμένο. Ομως ένα στα γρήγορα στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου στο σούρουπο ακούγεται πιο σέξι. Τα ύψη προκαλούν την έκκριση ντοπαμίνης κάνοντας τις γυναίκες πιο πρόθυμες να ρισκάρουν. Το ρόλο τους παίζουν και τα φώτα της πόλης, ο ήχος του ανέμου, τα αστέρια πάνω σας, που θα την ερεθίσουν ακόμα περισσότερο.

Να γυρίσεις το δικό σου πορνό
Τι την εμποδίζει: Τι θα συμβεί αν κάποιος την ανακαλύψει;
Ζήσε το: Ζήτα της την άδεια να τραβήξεις κοντινές λήψεις από διάφορα σημεία του σώματός της με απαλό φωτισμό, και μάλιστα από το λαιμό και κάτω, ώστε να διασφαλίσεις την ανωνυμία της. Επανάλαβε αυτήν τη φορά αγγίζοντάς τη με το ένα χέρι σου.

Σαδομαζοχιστικά κόλπα
Τι την εμποδίζει: Τα κακόγουστα μαστίγια και οι χειροπέδες.
Ζήσε το: Γδύσε την κι έπειτα βγάλε τη δική σου γραβάτα και δέσε τη στον δικό της λαιμό. Καθώς η μεταξωτή θηλιά θα αγκαλιάζει το λαιμό της, θα νιώσει απρόσμενα ερωτικά. Τράβα την από τη γραβάτα για να τη φιλήσεις. Επειτα, ενώ βρίσκεται από πάνω σου, σφίξε τον κόμπο λίγο περισσότερο.

Να το κάνεις online
Τι την εμποδίζει: Είναι απρόσωπο.
Ζήσε το: Θέλεις να χαλαρώσει μπροστά στη Webcam; Υπάρχει ο πιο έξυπνος δονητής στον κόσμο, από το jejoue.com. Μπορείς να ελέγξεις το πρόγραμμά του μέσω εντολών από το e-mail σου και να το κατευθύνεις όπως εσύ θες. Από άψυχο αντικείμενο γίνεται η ζωντανή προέκταση του χεριού σου.menshealth.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top