Δείτε τη σας επιφυλάζει για σήμερα το ζώδιο σας...


Κριός

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα «μεταμορφωτικό» τετράγωνο. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να αλλάξουν κάποια πράγματα σε μια συνεργασία ή στη δουλειά και ακόμη κι αν τέτοιες αλλαγές ή διεκδικήσεις είναι δύσκολες, είναι και λυτρωτικές.

Ταύρος

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ένα επαγγελματικό θέμα πρέπει προφανώς να το προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο για να προχωρήσει. Αυτές τις μέρες, πάντως, με τις δύσκολες όψεις πρέπει και να προσέχεις λίγο περισσότερο την υγεία σου.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αφορά την ερωτική σου ζωή και ενδεχομένως όλα όσα μοιράζεσαι με τον-τη σύντροφό σου. Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου.

Καρκίνος

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας δεν συνεννοούνται και πολύ καλά με το τετράγωνο που σχηματίζουν και ίσως αυτό δείχνει μια περίεργη επικοινωνία με τον – τη σύντροφό σου. Ίσως η διαφωνία αφορά ένα οικογενειακό θέμα ή την κατοικία, αλλά το πιο πιθανό είναι να μπορούν να ικανοποιηθούν κάποια αιτήματα και των δύο, οπότε ας χαλαρώσουμε.

Λέων

Το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ίσως είναι λίγο δύσκολο για την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Επίσης, αυτές τις μέρες να προσέχεις την υγεία σου, όλα, κρυώματα, διατροφή, ύπνο και τέτοια.

Παρθένος

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι κάπως περίεργη και θέλει την προσοχή σου. Καλό θα ήταν να μην παρασύρεσαι σε έξοδα αυτές τις μέρες, που δεν έχουν να κάνουν με πραγματικές σου ανάγκες.

Ζυγός

Το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι κάποια θέματα οικογενειακά ή σχετικά με την κατοικία ζητούν την προσοχή σου. Πιθανώς αφορούν τη σχέση σου με τον-τη σύντροφό σου. Ίσως να άφηνες σοβαρές συζητήσεις για αύριο που η μέρα είναι καλύτερη.

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες βάλλεται κατά κάποιο τρόπο από τον Πλούτωνα ο οίκος σου που έχει να κάνει με την επικοινωνία και τις συμφωνίες, τα συμβόλαια, κλπ. Επειδή σήμερα σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Ήλιο, καλό θα ήταν να προσέχεις τι μηνύματα στέλνεις και λαμβάνεις, επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Όμως όλα πάνε καλύτερα από όσο μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή και θα πάνε ακόμη καλύτερα.

Τοξότης

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν τετράγωνο και επειδή ο δεύτερος βρίσκεται στον οίκο που αφορά και τα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να πρόσεχες τα έξοδα σου. Σε περίπτωση που κάποιος στόχος σου σκαλώνει αυτές τις μέρες, δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα μείνει έτσι για πολύ.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου είναι μια περίεργη όψη, η οποία δεν επιτρέπει πολλά σήμερα στα επαγγελματικά σου. Δηλαδή, καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλούς τόνους και να αποφεύγεις σοβαρές συζητήσεις, καθώς και να μην συμμετέχεις σε αντιπαραθέσεις, είναι όλοι σε ένταση αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας επηρεάζει την ψυχολογική σου κατάσταση και πιθανότατα και κάποιες συμφωνίες. Οι δύσκολες όψεις και μαζί τους οι δύσκολες μέρες, θα περάσουν, καλό θα ήταν όμως να μην αφήσουν σημάδια, και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσένα. Αν είσαι δίκαιος απέναντι στον εαυτό σου και στους άλλους, θα πάνε όλα όπως πρέπει.

Ιχθύες

Ο Πλούτωνας αυτές τις μέρες είναι κακοδιάθετος, και οι όψεις που σχηματίζει αφορούν τα οικονομικά σου. Ένας καλό προγραμματισμός θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Αν προκύπτουν έκτακτα έξοδα, ψυχραιμία, σε λίγες μέρες θα βρεθούν λύσεις.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΛΑΜΑ
http://www.lifo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top