Γενικό προφίλ
Μύρισε χειμώνας και μπήκαμε κανονικά σε γρήγορους ρυθμούς.Πρέπει να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση ξεχωριστά...



Κριός
Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μην κάνετε υπερβολές και έχετε προβλήματα. Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον σας. Βάλτε σε μια τάξη προσωπικά σας ζητήματα χωρίς να κάνετε υπερβολές
Καλά θα κάνετε να αφήσετε πίσω ο,τι σας ταλαιπωρεί. Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις σε πράγματα που σας δυσκόλευαν, φίλοι μουΦροντίστε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε σε ήπιους τόνους όποιες διαφωνίες μπορεί να έχετε. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις.


Ταύρος


Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα συναισθήματα. Σκεφτείτε με προσοχή τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας. Στηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους αν σας έχουν ανάγκηΚαλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας. Να είστε υπομονετικοί. Φροντίστε όσον αφορά τα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί. Μη παρασυρθείτε και κάνετε άσκοπες σπατάλες για να μην έχετε προβλήματαΚαλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα τη σχέση σας με το ταίρι σας. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μεταξύ σας.


Δίδυμοι


Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να πεις την γνώμη σου μεν, αλλά τελικά να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.


Καρκίνος


Σήμερα δεν θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σε αδράνεια και θα τρελαίνεσαι όταν ακούς τους άλλους να σου λένε πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με ασήμαντες λεπτομέρειες. Αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο και σου φαίνεται εντελώς ακατανόητο, είναι ότι έχουν παραιτηθεί από πολλά πράγματα. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου. Κάνε αυτό που ξέρεις εσύ, κινήσου με τον γνωστό δυναμισμό σου και θα διαπιστώσεις ότι θα ωφεληθείς τα μέγιστα. 


Λέων


Θα βρεθείς σε σύγκρουση σήμερα με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η διάθεση σου θα είναι εριστική, με κίνδυνο να γίνει πολύ εκρηκτική και να σε πιάσουν τα αυταρχικά σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να μην επιχειρείς πάντα να τα θέτεις όλα υπό έλεγχο. 


Παρθένος


Αυτό το διάστημα μπορεί να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν και πως κάτι εκκολάπτεται που δεν το έχεις καταλάβει ακόμη. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες. 


Ζυγός


Το μυαλό σου, κάποιες φορές μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι, όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απ όλα στη δουλειά! Μην διασκορπίζεις την ενέργειά σου σε λεπτομέρειες και άσχετα θέματα. Συγκεντρώσου, και όταν αρχίζεις μια δουλειά, φρόντισε να την τελειώνεις πριν πιαστείς με την επόμενη. 


Σκορπίος


Το παρασκήνιο εντείνεται στα επαγγελματικά σου. Κάποιοι συζητούν πίσω απ΄ την πλάτη σου για σένα, ενώ μπορεί να σε παρασύρουν να πάρεις θέση σε κάποιο θέμα. Απέφυγε να εκφράσεις βιαστικά την άποψή σου. Αν θέλεις να αποφύγεις την παγίδα ή να δημιουργηθούν προστριβές με τους συνεργάτες σου, πες απλά ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο να το σκεφτείς. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μην εκνευρίζεσαι σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σας.


Τοξότης


Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου φίλου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. 


Αιγόκαιρως


Οργάνωσε την μέρα σου με καλό προγραμματισμό και κινήσου με σύστημα και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά – σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν, κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο. Εύνοια σήμερα για να τακτοποιήσεις νομικές και φορολογικές υποθέσεις. 

Υδροχόος


Θα θελήσεις αυτή την περίοδο να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες. Είναι αυτές που περίμενες και είναι πολύ συμφέρουσες. Άρπαξε τις. Πλησίασε σήμερα τον σύντροφο σου και πες του αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς εκ του ασφαλούς και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα. 


Ιχθείς


Αυτές τις μέρες δίνεις μεγάλη σημασία σε πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε. Άλλωστε στο παρελθόν ανάλογα ζητήματα για σένα ήτανε άνευ σημασίας. Πρέπει να αξιολογήσεις τα θέματα, ώστε να αποφύγεις στενοχώριες και ανησυχίες για υποθέσεις που έτσι κι αλλιώς έχουν πάρει το δρόμο τους. Ότι και να κάνεις εσύ και όσο και να σκέφτεσαι, δεν αλλάζει τίποτα, θεαματικά τουλάχιστον. Το πιθανότερο είναι εσύ να σκέφτεσαι και τα γεγονότα να σε προλαβαίνουν.


πηγή:zwdia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top