Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της η Amy Winehouse έκανε όνειρα για έναν όμορφο γάμο και μία μεγάλη... οικογένεια.Όπως αποκαλύπτει η βρετανική Sun, η Amy είχε πει το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της τα δύο τελευταία χρόνια, σκηνοθέτη Reg Traviss, με τον οποίον είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά.

Μάλιστα, ο Reg είχε δώσει διαμαντένιο δαχτυλίδι στην αγαπημένη του, η οποία αποδέχτηκε την πρότασή του χωρίς κανένα δισταγμό. Όπως ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, η Amy τον αγαπούσε πολύ: «Δεν ήθελε τίποτα άλλο περισσότερο από το να ζήσει τη ζωή της δίπλα του και να κάνει οικογένεια μαζί του. Και οι δύο έλεγαν δημοσίως ότι θέλουν να γεράσουν μαζί. Ήθελε τόσο πολύ να νικήσει τους δαίμονές της.

Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι που είχε ήδη δύο χρόνια σχέση, έκανε σχέδια γάμου για τον επόμενο χρόνο. Η σκέψη ότι θα έκανε δική της οικογένεια έδινε αποφασιστικότητα στην Amy να εξαφανίσει από τη ζωή της το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Τον Ιούνιο πέρασε μία βδομάδα σε κέντρο αποτοξίνωσης και είπε στους αγαπημένους της ότι ήταν αποφασισμένη να κόψει το ποτό.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top