Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε την επιθυμία του για απόκτηση επιθετικού και ταχύτητα και αυτό θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σήμερα. Δείτε την «καυτή» λίστα της ερυθρόλευκης επίθεσης.


Στην σχετική λίστα υπάρχουν ουκ ολίγα ονόματα ικανά να συγκινήσουν τον Βάσκο τεχνικό των πρωταθλητών. Τα σημαντικότερα από αυτά που έχουν προταθεί είναι εκείνο του 31χρονου Βιτσέντσο Ιακουίντα της Γιουβέντους, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ενώ το συμβόλαιό του με την Κυρία εκπνέει το 2013.

Άλλη μία σούπερ περίπτωση που βρίσκεται στο συρτάρι του Ολυμπιακού είναι εκείνη του Γιακούμπου Αγεκμπένι, του 28χρονου Νιγηριανού της Έβερτον. Η Αγγλική ομάδα είναι θετική στην παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 20 ματς με την Έβερτον και είχε 11 γκολ.

Η τρίτη καλή περίπτωση που «παίζει» εξίσου δυνατά δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως δεν στερείται ποιότητας. Πρόκειται για τον 22χρονο Βούλγαρο περιφερειακό επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σπας Ντέλεβ. Ο νεαρός θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου με 4 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της χώρας του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 ματς με την ΤΣΣΚΑ και πέτυχε 13 τέρματα, ενώ φέτος ο ταχύτατος Ντέλεβ έχει συμπληρώσει τρεις συμμετοχές και ένα γκολ.
http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top