Ο Πάμπλο Κοντρέρας συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης (3/8), που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην Τούμπα. Απεναντίας, απόντες είναι οι Κοστίν Λαζάρ και Θανάσης Παπάζογλου.
Η προπόνηση άρχισε λίγο μετά τις 9:00 και σε αυτήν δίνει κανονικά το "παρών" ο Χιλιανός αμυντικός, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε μόλις χθες στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε κάλλιστα να επικαλεστεί την κούραση από το ταξίδι. Στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται και ο Μίρκο Σαβίνι.

 Μαγνητική Λαζάρ - Παπάζογλου
Απεναντίας, απόντες είναι οι Κοστίν Λαζάρ και Θανάσης Παπάζογλου. Οι δύο παίκτες πήγαν να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας θα κριθεί η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Βαλερένγκα.
Ακολουθεί δεύτερο γκρουπ
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πρόγραμμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη δε συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά ουσιαστικά μόνο όσοι υπολογίζονται για το ματς με τη Βαλερένγκα. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κάποια στιγμή αργότερα, στη διάρκεια της ημέρας, πιθανότατα στη Σουρωτή.
Χαλάρωμα και... κυνηγητό
Η προπόνηση άρχισε με ένα "χαλάρωμα" από το γυμναστή της ομάδας, Νίκο Καρύδα, και στη συνέχεια ένα είδος... κυνηγητού. Συγκεκριμένα, οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και όταν ο Λάσλο Μπόλονι φώναζε το όνομα ενός εξ αυτών, οι υπόλοιποι τον κυνηγούσαν! Ήταν ένας ξεχωριστός και αρκετά διασκεδαστικός τρόπος για να... ξεπιαστούν οι παίκτες και να χαλαρώσουν και ψυχολογικά.

 
 Ασκήσεις με μπάλα και... κορόιδο
Μετά το αρχικό χαλάρωμα, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις με μπάλα και το γνωστό "κορόιδο". Ο Πάμπλο Κοντρέρας συμμετείχε κανονικά και σε αυτό το κομμάτι της προπόνησης, όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τα video που ακολουθούν...

 

 Έπειτα από περίπου 15 λεπτά, δημοσιογράφοι και κάμερες αποχώρησαν και το πρόγραμμα συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών.


olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top