Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των θεών και κατακτήστε τον κόσμο!

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την Αρχαία Ελλάδα; Ακολουθήστε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων.
Ελάτε μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής Grepolis, είναι καθήκον σας να δημιουργήσετε τις μικρές Πόλεις σας και να τις κάνετε μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσετε ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσετε μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σας προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης μεριμνήσετε για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δία, της Ήρα, της Αθηνάς ή του Ποσειδώνα θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας.

Χαρακτηριστικά:

- Το παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα.
- Σφυρηλατηστε ισχυρές συμμαχίες και κατακτήστε τον κόσμο.
- Ακολουθήστε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων.


Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Το μόνο που αρκεί είναι μια απλή εγγραφή.
Κάντε Click Εδώ


Η εγγραφή είναι πολύ απλή και χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Τα στοιχεία που πρέπει να βάλετε είναι ένα όνομα, ένας κωδικός και ένα email. Αρχικά καλό θα ήταν να επιλέξετε τον κόσμο "lota" και μετά αν δείτε ότι δεν σας αρέσει αρκετά να τον αλλάξετε με κάποιον της αρεσκείας σας. Αυτό ήταν ! Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε και να παίξετε όσες ώρες θέλετε εντελώς δωρεάν.
Σας προτείνουμε να δώσετε ένα έγκυρο email, γιατί με κάθε νέα εγγραφή σας στέλνουν στο email σας έναν σύνδεσμο τον οποίον άμα πατήσετε κερδίζετε δωρεάν 300 πρώτες ύλες, κάτι πάρα πολύ καλό για κάποιον καινούργιο στο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top