Πάει ή όχι τελικά ο Σαμίρ Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι; Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας απαντάει αρνητικά. Δηλώσεις του προπονητή των «πολιτών» εκφράζουν την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.


Δεν έχει λίγο καιρό που Σίτι και Άρσεναλ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του Γάλλου από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ. Κι αν τα προγνωστικά έλεγαν για ολοκλήρωση της διαδικασίας εντός της τρέχουσας εβδομάδας, τελικά διαψεύστηκαν.

Όπως γράφει η εφημερίδα «LEquipe» δεν αποκλείεται ο διεθνής άσος να παραμείνει «κανονιέρης», κι αυτό για τρείς λόγους: α. Το στοίχημα του Αρσέν Βενγκέρ –που έχει ξεμείνει από πρωτοκλασάτους παίκτες- είναι να κρατήσει τον Νασρί τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, β. Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναθερμαίνεται και γ. Ο 24χρονος μέσος σκέφτεται να εξαντλήσει το ενός ακόμη έτους συμβόλαιο του, ώστε την επόμενη σεζόν να έχει ελευθερία επιλογών.

Από την άλλη, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι –που μάλλον δε διαβάζει γαλλικό Τύπο- περιμένει τον παίκτη στο ρόστερ του και επιθυμεί το όλο θέμα να κλείσει γρήγορα.

«Ελπίζω να ολοκληρωθεί η διαδικασία γρήγορα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Ίσως γιατί ο Νασρί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ίσως γατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σίγουρα πάντως η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα, αφού σε δέκα μέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top