«Δεν είμαστε Ελλάδα. Δεν είμαστε η Πορτογαλία», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα χρέους τα οποία αντιμετωπίζει η Αμερική, δεν είναι τόσο σοβαρά όσο εκείνα που απειλούν τη σταθερότητα στην Ευρωζώνη. Εξ ου και, όπως...
είπε, η μείωση του ελλείμματος δεν απαιτεί «ριζοσπαστικά» μέτρα. «Αντίθετα με ό,τι ορισμένοι άνθρωποι δηλώνουν, δεν είμαστε η Ελλάδα. Δεν είμαστε η Πορτογαλία», δήλωσε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την ανάγκη να αυξηθεί άμεσα το ανώτατο όριο του ομοσπονδιακού δανεισμού, με τη συναίνεση των Ρεπουμπλικάνων. Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι το Κογκρέσο έχει μια «μοναδική ευκαιρία» σταθεροποίησης της αμερικανικής οικονομίας, εάν επιτευχθεί μείωση του ελλείμματος και αύξηση του ορίου δανεισμού. «Ο χρόνος πιέζει» για επίτευξη συμφωνίας, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, λέγοντας ότι απομένουν 24 με 36 ώρες, προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός. Τόνισε ότι εάν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αποτύχουν να το κάνουν αυτό μέχρι τις 2 Αυγούστου, τότε αυτό θα σημαίνει «αύξηση φορολογίας για όλους», ενώ θα αυξηθούν τα επιτόκια δανεισμού και πιθανώς θα δημιουργηθεί παγκόσμια οικονομική κρίση.

http://fimotro.blogspot.com/2011/07/om.html

1 σχόλια:

  1. Ουτε εμεις ,ο Ελληνικος λαος (για να μη μας μπερδεψεις με τους ξεπουλημενους πολιτικους μας, ειμαστε λαος που τρεχει ανα τον πλανητη δολοφονοντας λαους, δηθεν για την προστασια της χωρας μας, οπως κανετε εσεις. Και βασικα το εσεις εχει να κανει με καποιες πολυεθνικες σας και κατι μεγαλολαμογια που οπου δουν ορυκτο πλουτο, παραμυθιαζουν τον αμερικανικο κοιμησμενο λαο και τον βαζουν σε πολεμους για την αρπαγη πλουτου που δεν ωφελει τον λαο σας, αλλα αυτους τους λιγους.
    Ο λαος σας, απλα πληρωνει φορους για τα εξοδα πολεμου που στην καλυτερη περιπτωση κοστιζουν 2 δισεκκατομυρια ημερησιως οπως τωρα με τις φολοφονικες δυναμεις σας στο Αφγανισταν.
    Τριζουν τα κοκκαλα του πρωην δουλου στις φυτειες του Μισσισιπη παππου σου ωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top