Σε σύλληψη ενός 62χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές …
από τη Βρετανία αφού ήρθε στα χέρια τους σοκαριστικό βίντεο με τη σεξουαλική συνεύρεση του πρώτου με ένα άλογο.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Τζον Ρόμπερτ Μέστερ έχει κατηγορηθεί για κτηνοβασία τα τελευταία 10 χρόνια, ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτή τη...
φορά κακοποίησε μια καθαρόαιμη φοράδα.
"Εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια και αυτό είναι σίγουρα μια παράξενη υπόθεση," τόνισε στη βρετανική Weird News ο Φρίντζ Σάντμπερκ, σερίφης του αστυνομικού τμήματος Clinton County στο Μίσιγκαν της Βρετανίας.
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί από πηγές ότι ο 62χρονος κτηνοβάτης είχε εισβάλλει κρυφά αρκετές φορές στο λιβάδι Riley Township και συγκεκριμένα στους σταύλους των αλόγων.
Ανησυχώντας για την ασφάλεια των ζώων, η Χέισταντ, ιδιοκτήτρια του δεκαπέντε στρεμμάτων βοσκότοπου, αγόρασε μια κάμερα παρακολούθησης. Σίγουρα όμως δε φανταζόταν αυτά που κατέγραψε το μηχάνημα.
"Η Χέισταντ επικοινώνησε μαζί μας, δείχνοντας μας τα πλάνα από τον ύποπτο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα από τα άλογα της", ανέφερε ο σερίφης Σάντμπεργκ.
Ο 62χρονος Μέστερ, που είναι μάλιστα παντρεμένος, κατηγορήθηκε για κτηνοβασία και βασανισμό ζώου, ενώ μετά από φυλάκιση ενός μήνα αφέθηκε ελεύθερος με τη καταβολή 5.000 δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top