Η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή έξι ώρες...
πριν τη βρεί νεκρή στο κρεβάτι της, ο σωματοφύλακας της Andrew Morris.

Η αδικοχαμένη τραγουδίστρια του είχε ζητήσει να μείνει μόνη για να ξεκουραστεί. Έξι ώρες μετά ο σωματοφύλακας της, ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της την τελευταία μέρα της ζωής της, πήγε να την ξύπνησει.
Διαπίστωσε πως δεν ανέπνεε, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όμως ήταν πολύ αργά.      

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Amy Winehouse κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ. Όπως χαρακτηριστικά σημείωνει, η διάσημη τραγουδίστρια «ήπιε μέχρι θανάτου», ενώ λίγες ώρες πριν χάσει την ζωή της, είχε γευματίσει με την μητέρα της και της είχε πει «σ’ αγαπώ μαμά».

Η μητέρα της Winehouse αποκάλυψε ότι για εκείνη ο θάνατος της κόρης της, ήταν δυστυχώς θέμα χρόνου. «Στην τελευταία μας συνάντηση, η κόρη μου ήταν «συννεφιασμένη» και κακόκεφη, αλλά αυτό δεν μου έκανε εντύπωση γιατί έτσι ήταν τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε πήγαινε πολύ αργά για ύπνο.. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό θάνατο της» εξομολογήθηκε η Janis Winehouse.

Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, η Winehouse δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Reg Traviss, ο οποίος εθεάθη έξω από το διαμέρισμα της λίγες ώρες μετά τον θάνατο της. Η πολυεκατομμυριούχος τραγουδίστρια είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ, κυρίως στη βότκα, αλλά και στα ναρκωτικά, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο βράδυ, η Winehouse είχε προμηθευτεί κοκαϊνη, έκστασι και κεταμίνη, όμως η έρευνα της αστυνομίας στο πολυτελές της σπίτι, δεν επιβεβαίωσαν αυτές τις πληροφορίες. Πηγές όμως της αστυνομίας υποστηρίζουν πως η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ευθύνεται για τον θάνατο της.
 
Η οικογένεια της αναμένεται να λάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ταφή της.

Ο εκπρόσωπος της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, Chris Goodman ξεκαθάρισε πως «εκείνη την ώρα η Amy ήταν μόνη της στο σπίτι, ενώ μόνο ένας σωματοφύλακας βρισκόταν εκεί ώστε να την προσέχει. Ήταν στην κρεβατοκάμαρα της, αφού είπε πως ήθελε να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί. Όταν ο σωματοφύλακας πήγε να την ξυπνήσει, διαπίστωσε πως δεν ανέπνεε. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Αυτή την στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει σε τι οφείλεται ο θάνατος της. Η Amy πέθανε, μόνη στο κρεβάτι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top