Για την απόκτηση του 29χρονου Χρήστου Ταπούτου από τον Άρη, αλλά και του Μάλικ Χέρστον από τη Σιένα ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και η είδηση αναπαράγεται και σε ιταλικά δημοσιεύματα στα οποία τονίζεται ότι θα γίνει άμεσα κίνηση για τους δύο παίκτες.

Άλλη μια χρονιά έληξε με την απώλεια του τίτλου για τους «ερυθρόλευκους» και πλέον αρχίζει εκ νέου ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με στόχο φυσικά να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της Α1. Ήδη μάλιστα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια, και το τελευταίο μάλιστα αναπαράγεται και στην Ιταλία και κάνει λόγω για προχωρημένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τόσο για τον Χέρστον της Σιένα όσο και για τον Ταπούτο του Άρη.

Εξάλλου, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα του basketinside.com τονίζεται αναφορικά με τον Αμερικανό άσο ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Λιμάνι από τους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκα όπου ήταν από τους ηγέτες της ιταλικής ομάδας, σε μια καταστροφική σειρά αγώνων για τον Ολυμπιακό, και υπογραμμίζεται ότι είναι προσωπίκή επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top