Ο Πάμπλο Κορέα έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ μέσω του Άκη Ζήκου και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα συναντηθεί και μαζί του για να τον γνωρίσει, χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό ότι ο Ουρουγουανός είναι στους υποψήφιους.

Εκτός από το ραντεβού του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Λάζλο Μπόλονι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να συναντηθεί και με τον Αλεχάντρο Κορέα που προτάθηκε στον Δικέφαλο από τον Άκη Ζήκο, σύμφωνα με το «Goal News».

Το ραντεβού θα είναι καθαρά γνωριμίας, καθώς στην παρούσα φάση ο Ουρουγουανός δεν αποτελεί επιλογή, καθώς υπάρχουν άλλες εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Ουρουγουανός.

Ο Πάμπλο Κορέα ήταν ο προπονητής της Νανσί από το 2002, καταφέρνοντας να την φέρει στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος το 2005 και κατακτώντας το γαλλικό λιγκ καπ το 2006. Μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς σύμφωνα με το «France Football» το 2006 και το 2007. Ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας αναζητώντας μια νέα πρόκληση.
http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top