Στην Αλαμπάμα απαγορεύεται να έχεις χωνάκι παγωτό στην πίσω τσέπη σου σε οποιαδήποτε στιγμή. Γιατί να βάλεις το παγωτό στην κωλοτσέπη σου...;

Δείτε και άλλους παράλογους και άκυρους νόμους που ισχύουν στις ΗΠΑ...




Στην Αλάσκα απαγορεύεται να δεις έναν τάρανδο όταν βρίσκεσαι μέσα σε αεροπλάνο... Δεν μπορείς να δεις κάτι τόσο μικρό από τόσο ψηλά καν, αλλά και να το δεις ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΆΖΕΙ?!

Στην Αριζόνα απαγορεύεται να φτιάξει κανείς ψεύτικη κοκαΐνη... Η αληθινή επιτρέπεται..;






Στο Αρκάνσας απαγορεύεται να γαβγίζουν τα σκυλιά μετά τη δύση του ηλίου... Πως ακριβώς το εφαρμόζεις αυτό ρε παιδιά... "Σκάσε καλό μου και δεν έχω να πληρώσω το πρόστιμο";

Στην Καλιφόρνια απαγορεύεται οποιοδήποτε όχημα χωρίς οδηγό να πηγαίνει με περισσότερα από 90 χλμ την ώρα... Δηλαδή όχι μόνο αόρατα πράγματα οδηγούν τα αυτοκίνητά τους αλλά υπακούν και σε νόμους...;! 




Στο Κονέκτικατ απαγορεύεται να περπατάς ανάποδα (με την όπισθεν) μετά το ηλιοβασίλεμα... Δεν έχω σχόλια...







Στο Ντελάγουερ απαγορεύεται να σερβίρεται αλκοόλ σε μέρη που την ίδια ώρα υπάρχει χορός... Clubbing no more?! To drink or to dance...? Αυτό είναι το ερώτημα για τους Ντελαγουερανους!
Στη Φλόριντα θεωρείται προσβλητικό προς το νόμο να κάνει κάποιος ντους γυμνός... Και σπίτι του?! Βρώμα βρώμα, πω πω βρώμα!!










Στη Χαβάη όλοι οι κάτοικοι μπορεί να πληρώσουν πρόστιμο εάν δεν έχουν στην κατοχή τους βάρκα. Δηλαδή κάποιος που δεν έχει λεφτά να αγοράσει βάρκα θα πληρώσει πρόστιμο επειδή είναι φτωχός;!





Στο Άινταχο απαγορεύεται κάποιος να περπατάει στο δρόμο χωρίς να χαμογελάει. Αν έχεις τις μαύρες σου κάτσε μέσα γιατί θα τη πληρώσεις (κυριολεκτικά!)...

Read more: http://thessnea.blogspot.com/2011/06/blog-post_8879.html#ixzz1PtlPROp2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top