Μπορεί τα celebrity couples ανά τον κόσμο να μιλάνε με λόγια υπνωτιστικά και γλυκανάλατα για την απόλυτη ευτυχία που έφερε στη ζωή τους το νεογέννητο μωράκι τους, αποφεύγουν όμως να μιλήσουν για την καθηλωτική πραγματικότητα ενός μωρού και μιας γυναίκας που μόλις έγινε μητέρα..Έρευνες έδειξαν ότι...




κάποια νέα δεδομένα σε μια καινούρια οικογένεια, μπορούν εύκολα να αποσυντονίσουν έναν νέο πατέρα.

       1. Μπορεί οι άντρες με τα πολλά να δέχονται το γεγονός ότι το γυναικείο στήθος αποτελεί πηγή τροφής για το νεογέννητό τους, από την άλλη όμως το ότι τους πρώτους μήνες το στήθος έχει τη δική του ζωή και διαρκώς εκκρίνει γάλα, ακόμη κι εκεί που δεν το περιμένουν, μπορεί να τους αποσυντονίσει για αρκετό καιρό.

       2. Οι άντρες μπορεί να αισθάνονται άβολα με τις πιθανές αιμορραγίες της γυναίκας τους, ειδικά τον πρώτο καιρό και ειδικά αν έχει κάνει η γυναίκα καισαρική τομή. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ότι το αίμα το αντέχουν πολύ περισσότερο οι γυναίκες παρά οι άντρες.

       3. Τώρα που η γυναίκα των ονείρων τους έγινε μητέρα, για πολλούς λειτουργεί αρνητικά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη σεξουαλικότητά τους. Η φιγούρα μιας γυναίκας που θηλάζει και προστατεύει ένα νέο πρόσωπο και όχι τους ίδιους είναι μία κατάσταση που θα  αποδεχτούν με τον καιρό.

       4. Ένα μωρό είναι απασχολημένο τους πρώτους μήνες της ζωής του με τις απαραίτητες σωματικές λειτουργίες διαβίωσης. Ελάχιστοι άντρες είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν, πόσο μάλλον να λάβουν μέρος στη διαδικασία «εκκαθάρισης». 

http://frappedoupoli.blogspot.com/2011/05/blog-post_7422.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top