Τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στιβ Μπέλεκ.
Παίκτες της ΑΕΚ θα γίνουν, εκτός σοβαρού απροόπτου ο Χουάν Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος. Οι δύο παίκτες της Σεβίλλης ενημερώθηκαν χθες για τις βελτιωμένες προτάσεις της «Ένωσης». Στον 22χρονο αμυντικό, που θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο, προτάθηκε συμβόλαιο 250.000 ευρώ (300.000 εισπράττει στη Σεβίλλη) και φάνηκε ικανοποιημένος, αφού πλέον η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα καλυφθεί. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αξιώνει 220.000 ευρώ έναντι 180.000 ευρώ που προσφέρει η ΑΕΚ, αλλά η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή και αναμένεται να υπογράψει για 2+2 χρόνια.

Εξάλλου, τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στιβ Μπέλεκ. Η Ουντινέζε δεν έστειλε ούτε χθες την επίσημη απάντησή της για το δανεισμό του 18χρονου επιθετικού και τους όρους τους, αλλά από την ΑΕΚ διαρρέεται βεβαιότητα για τη συμφωνία και ο Καμερουνέζος αναμένεται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο πρώην άσος του Πανθρακικού θα στοιχίσει 80.000 ευρώ, ενώ θα δοθεί σαν προκαταβολή ένα ποσό 100.000 ευρώ, που θα επιστραφεί αν ο παίκτης κάνει 20+ συμμετοχές.

Ανανέωσε το 1/4

Η περίοδος ανανέωσης των διαρκείας των παλαιών κατόχων ολοκληρώθηκε και 3.300 ήταν αυτοί από τους 12.300 περσινούς που εξασφάλισαν θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για το 1/4 ουσιαστικά, ωστόσο στην ΠΑΕ εμφανίζονται ικανοποιημένοι, καθώς θεωρούν πως ο αριθμός θα αυξηθεί από τους (ήδη περίπου 1.800) Supporters που έχουν εκπτώσεις στα διαρκείας, αλλά και από εκείνους που σκοπεύουν να αλλάξουν θύρα μετά και το κλείσιμο του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ. Από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τις 30 Ιουλίου θα αρχίσει η διάθεση των διαρκείας για όλες τις ελεύθερες θέσεις. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» θα είναι ικανοποιημένη αν τα διαρκείας που πουληθούν φέτος θα φτάσουν σε πενταψήφιο αριθμό.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top