Ένας παίχτης που δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Μετά από 17 χρόνια ποδοσφαίρου με την ίδια φανέλα, στις 31 Μαΐου του 2011 αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια...

Το όνομά του;Πόλ Σκοόυλς.Ποτέ του δεν βγήκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της σεζόν,ποτέ του δεν πήρε κάποια μεγάλη ατομική διάκριση σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο αλλά παραμένει μέσα στην καρδιά του κάθε φίλαθλου που αγαπά το ποδόσφαιρο.Προσέφερε χιλιάδες καλές ποδοσφαιρικές στιγμές στα μάτια μας.Είχε και το ελάττωμά του όμως:ήταν (δεν είναι πλέον) ένας πολύ δυναμικός μέσος αφού οι 90 κίτρινες και οι τέσσερις κόκκινες κάρτες που αντίκρισε κατά την παρουσία του στην Premier League μιλούν από μόνες τους.Στον φετινό ημιτελικό του FA Cup, κόντρα στη μισητή Σίτι,ο αναφερόμενος έδειξε τις ικανότητές του στο...καράτε με μια κλοτσιά στον Ζαμπαλέτα.Και στον τελικό του 1999 λόγω καρτών δεν έπαιξε.

Θέση του;Θεωρητικά πάντα μέσος,το «εξάρι» ας το πούμε.Πόσες φορές δεν τον είδαμε δίπλα στο τέρμα ή να σκοράρει όμως;Άπειρες.

Μέχρι και ο Σιρ Μπόμπι Τσάρλτον,ο Θρύλος της Γιουνάιτεντ μίλησε για αυτόν λέγοντάς τον :«Σπουδαίοι παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίκτες που έχασα στην τραγωδία του Μονάχου, παίκτες όπως ο Τζορτζ Μπεστ και ο Ντένις Λόου με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης, παίκτες που δημιούργησαν την τεράστια ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όμως παίκτης σαν τον Πολ Σκόουλς δεν υπήρξε ποτέ».

Και έτσι είναι.Και τι πάει να πει ότι αποσύρθηκε;;;Από ποδοσφαιριστής,όχι δα και από την Γιουνάιτενt!Θα είναι κάτι σαν δεύτερος-τρίτος προπονητής ή αν προτιμάτε βοηθός του Σερ Άλεξ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top