Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στους Διδύμους άκρως επικοινωνιακή προσπαθεί να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στα κακώς κείμενα και να δώσει λίγο χρώμα μέσα από τη μουντή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα. Μια περίοδος αναγέννησης μέσα από την τέφρα μας αλλά και μια περίοδος συναισθηματικής ανάτασης μέσα από λάθη.



Κριός
Σήμερα ο διάλογος φαίνεται να είναι το δυνατό σας σημείο όμως πρέπει να προσπαθήσετε να εμβαθύνετε στις συζητήσεις και να μην μένετε στα επιφανειακά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλήσετε λέγοντας κάποια πράγματα έξω από τα δόντια. Επαγγελματικά, ίσως κάποιες συμφωνίες να μην είναι και τόσο συμφέρουσες όμως ανοίγουν παράθυρο και προοπτική για το μέλλον. Αισθηματικά, αποφύγετε να περιπλέξετε τα πράγματα του. Οι γεννημένοι του 1988 ξεκινάτε κάποιες διαδικασίες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση τους.
Ταύρος
Χρειάζεται ιδιαίτερη επιμονή και σύνεση προκειμένου τα οικονομικά σας να έρθουν σε μια νορμάλ κατάσταση. Ίσως κατασπαταλείτε πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε ενώ παράλληλα ο Δίας σας έχει προσφέρει δόσεις ξεγνοιασιάς οι οποίες είναι πέρα από τα επιτρεπτά. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν αυτό όμως οφείλετε λόγω της δικής σας τάσης να μην δίνετε βάση στη συζήτηση. Προσέχετε στα επαγγελματικά, το πώς θα διαχειριστείτε την επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως καθυστερήσετε να πετύχετε αυτό που αναζητάτε.
Δίδυμοι
Επαγγελματικά, ίσως ρίχνετε περισσότερο βάρος από ότι πρέπει στο ρυθμό παραγωγής αντί στην ποιότητα και αυτό ίσως κάποια στιγμή γυρίσει μπούμερανγκ. Επάνω σε έκλειψη οι λύσεις ποδαριού δεν είναι οι πλέον ενδεδειγμένες. Αισθηματικά, χρειάζεται να εμπεδώσετε πως σε κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είσαστε καθόλα σωστοί μιας και ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας αποφύγουν. Αυτό θα πρέπει να το εξετάσετε μιας και δεν ωφελεί να έχετε δυσαρεστημένους τους δικούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι του 1975 να μην αναλώνεστε στις δραστηριότητες των άλλων.
Καρκίνος
Προσπαθήστε να είσαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι καθώς η Σελήνη μέσα από το 12ο ηλιακό οίκο σας στέλνει σήματα πανικού. Ούτε η καριέρα μα ούτε κάτι άλλο κινδυνεύει απλά εσείς χρειάζεστε κατεπειγόντως ένα καλό και αναζωογονητικό διάλλειμα. Η δημιουργικότητα αλλά και η αυταπάρνηση σας στην εργασία εκτιμούνται αναλόγως και προσμετρούνται στο βιογραφικό σας. Η αισθηματική ζωή περνά ανακατατάξεις μέσα από τις οποίες η σχέση θα βγει βελτιωμένη και νικήτρια. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως αγγίξετε ένα όνειρο.
Λέων
Η έντονη κοινωνική ζωή αλλά και η ανοιχτή καρδιά που έχετε σας βοηθούν να είσαστε πάντα ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου. Σήμερα ίσως οι φίλοι φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Προσπαθήστε να ανταποδώσετε και εσείς την εκτίμηση. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αλλά τελικά θα επιλυθούν. Στα αισθηματικά, προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και μην προσπαθήσετε να περάσετε τις θέσεις σας αδιαφορώντας για τα θέλω του άλλου. Οι γεννημένοι του 1976 χρειάζεται να δείξετε προσοχή στις μετακινήσεις σας.
Παρθένος
Πολλά ζητήματα, σας οδηγούν και σας ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο σας βγάζει σιγά – σιγά από το αδιέξοδο και σας οδηγεί με ασφάλεια στην επιτυχία. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης μιας και με τον Ποσειδώνα απέναντι σας κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οικονομικές πρωτοβουλίες θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Το προαίσθημα πως κάτι δεν πάει καλά, συνεχώς σας διαψεύδει. Οι γεννημένοι του 1977 χρειάζεται να οριοθετήσετε τον τόπο και τρόπο δράσης και να συμπεριφερθείτε ανάλογα.
Ζυγός
Η επικοινωνιακή Σελήνη μέσα στους Διδύμους σας τονίζει την τρέλα και την εκκεντρικότητα σας και σας βοηθά να κάνετε γνωριμίες αλλά και επαφές οι οποίες θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Στα επαγγελματικά, η αδυναμία κάποιων να επιτελέσουν το έργο τους στο ακέραιο σας φέρνει σε θέση ισχύος και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές σας. Στα συναισθηματικά, ζητήματα συμπεριφερθείτε απλά πιο έξυπνα. Οικονομικά, αποφύγετε να εκθέσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1964, κάποιο αίτημά σας γίνεται δεκτό.
Σκορπιός
Η Σελήνη μέσα στον 8ο ηλιακό οίκο τονώνει την ερωτική διάθεση. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορείτε πιο εύκολα να τα ρυθμίσετε, αφού βεβαίως έχετε πείσει του όποιους μεσάζοντες. Η αισθηματική ζωή περνά μια περίοδο αναπροσαρμογής αλλά και δικαιότερης από μεριάς σας κατανομής χρόνου. Στα επαγγελματικά, ίσως αποφασίσετε πως κάποια πράγματα πρέπει να επιταχυνθούν ή να αλλάξουν. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως βρεθείτε τετ-α-τετ με κάποιο παλιό αγαπημένο σας πρόσωπο.
Τοξότης
Η Σελήνη απέναντι σας φέρνει προ των ευθυνών σας όμως η παρουσία του Ουρανού στον Κριό σας δείχνει πως είσαστε καταδικασμένοι να πετύχετε. Κάποια ζητήματα, χρειάζονται κυνήγι και εσείς είσαστε στην παρούσα φάση το κατάλληλο άτομο για να το πετύχετε μιας και η πίεση δεν σας ακουμπά. Η αισθηματική ζωή αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα μιας και προέχει η επαγγελματική επιτυχία. Οι γεννημένοι το 1985 ίσως πρέπει να επανελέγξετε ζητήματα τακτικής που έχετε υιοθετήσει.
Αιγόκερως
Η αισθηματική ζωή περνά μέσα από την εργασία και υπάρχει σύνδεση μιας και είναι αποδεδειγμένο πως, όταν πάει καλά η δουλειά, πάει καλά και η σχέση. Από την άλλη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός χτυπάει κόκκινο και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως στην παρούσα φάση αυτά που θέλετε να πετύχετε όντως τα πετυχαίνετε. Οικονομικές συναλλαγές παίρνουν τα πάνω τους μιας και συναλλάσσεστε με άτομα αξιόπιστα. Οι γεννημένοι του 1989 θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να τελειοποιήσετε αυτό που θέλετε.
Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να είσαστε πολύ δημιουργικοί αλλά και πολύ πιο ανοιχτοί σε προτάσεις. Στα επαγγελματικά, περνάτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μιας και διαφαίνεται μιας μορφής αναβάθμιση η οποία είναι προϊόν τύχης, εύνοιας αλλά κυρίως σκληρής εργασίας. Στον τομέα της οικογένειας ίσως λάβετε μια απρόσμενη χαρά που θα σας κάνει να φουσκώσετε από περηφάνια. Οι γεννημένοι του 1974 χρειάζεται να ξαναδείτε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με μεγαλύτερη σύνεση.
Ιχθύες
Η Σελήνη στους Διδύμους ουσιαστικά μπλοκάρει την ευγλωττία σας και σας κάνει να ψυχαγωγείτε τους άλλους μέσα από τη δική σας κοινωνικότητα μιας και τα μάτια σας έχουν δει πολλά. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα περιπλέκονται εξαιτίας εμπλοκής προσωπικών ζητημάτων και αντιπαθειών στο χώρο εργασίας. Όπως και να έχει το πράγμα όμως βρίσκετε τα πατήματα σας και κερδίζετε τα πλήθη. Οικονομικά, εμφανίζονται σημάδια βελτίωσης. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως υιοθετήσετε ένα άλλο στυλ ζωής που σε κάποιους θα αρέσεις και σε κάποιους όχι.
astrology

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top