Πρώτη μεταγραφή λοιπόν για τον Ολυμπιακό. Από τη νέα περίοδο ο Κοστάντζο θα κάθεται κάτω από τα γκολποστ της ομάδας τους λιμανιού.Αναμφίβολα μια πολλή καλή επιλογή καθώς ο Κοστάντζο είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας,σε πολλή καλή ηλικία (31 ετών) και σίγουρα θα αντεπεξέλθει στη νέα του ομάδα. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ καθώς είναι μια θέση ιδιαίτερα σημαντική.Μόλις γίνει κι αυτό οι Πειραιώτες θα εξετάσουν όλες τις καλές περιπτώσεις σε όλες τις θέσεις και αν προκύψει κάτι καλό σίγουρα θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί.
Στον Παναθηναικό το <<θέατρο παραλόγου>> συνεχίζεται και αντί να κοιτάξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας (εδώ γελάμε) αναλώνονται σε βρισιές και σε τεχνικούς διευθυντές...Κάποιος την έχει καταραστεί αυτήν την ομάδα , δεν εξηγείται αλλιώς.
Η Α.Ε.Κ έχει κάνει ήδη δύο μεταγραφές ουσίας. Ο Κοντοές θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας ενώ στο ρόστερ προστέθηκε και ο Σιαλμάς.Ο 25χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.
Ο Χιμένεθ πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι κοιτάει την αγορά της Σεβίλλη και σίγουρα θα γίνουν προσπάθειες για τον δανεισμό κάποιων παικτών.
Υ.Γ. Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης θα γίνει ανάρτηση όταν υπάρξουν νεότερα
 
 
tobetadiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top