Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μικροσκοπικό «little black dress» Όταν η οικονομική κρίση σου χτυπάει την πόρτα, η Πηνελόπη έχει τη λύση.
Η συμπαθέστατη ...ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και στο χώρο του τραγουδιού, τολμά με αυτή της την εμφάνιση στο Villa Mercedes να πάρει θέση σε σχέση με την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει κάθε σπιτικό, δίνοντας πνοή ακόμα και σε μερικά εκατοστά υφάσματος που σε άλλη περίπτωση θα είχαν παραπεταχτεί.

Φορώντας ένα διχτυωτό καλσόν και μία καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι, η Πηνελόπη ορμά στην αυτοσχέδια πίστα με ένα φόρεμα που τα έχει όλα, ή και όχι. Το εν λόγω ρούχο, θα μπορούσε να είναι κοντή μπλούζα, παιδικό φόρεμα από κάποια σχολική παράσταση όταν πήγαινε νηπιαγωγείο, αλλά και δανεικό φουστάνι από κάποια φιλενάδα πιο μικροσκοπική, σε συσκευασία μπιμπελό.

Συνδυάζοντας με όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο, το λίκρα, τον ένα ώμο, το βολάν, το φερμουάρ και την ουρά παγωνιού, η αγαπημένη, κατά τα άλλα, ηθοποιός επιδίδεται σε έγκλημα εκ προμελέτης κατά της μόδας και της αισθητικής μας.


Εμείς, θα τη συμβουλεύαμε την επόμενη φορά να επενδύσει σε ένα διαφορετικό look, λιγότερο σκοτεινό που να απαρτίζεται από ολοκληρωμένο συνδυασμό, όπως φούστα μπλούζα, καθώς αυτή της η εμφάνιση μοιάζει ελλιπής.


Καλή επιτυχία Πηνελόπη!


queen.gr 

1 σχόλια:

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top