Αν με ρωτούσαν ποια εφαρμογή είναι πρώτη σε downloads στις paid apps (επί πληρωμής εφαρμογές) του App Store της Apple, η απάντησή μου θα ήταν τα «Angry Birds φυσικά». Εδώ και περίπου ένα χρόνο το παιχνίδι της Rovio έχει γίνει το επίσημο αγαπημένο με τις πωλήσεις του να εξακολουθούν να είναι στα ύψη καθιστώντας το πρώτο στα downloads του App Store.
Σίγουρα, κατά καιρούς, κάποιες εφαρμογές έχουν καταφέρει να προσπεράσουν στη σχετική λίστα τα Angry Birds, για μικρό όμως χρονικό διάστημα, αφού το εθιστικό παιχνίδι πάντα επέστρεφε στην κορυφή πολύ σύντομα.
Και ενώ η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται εδώ και πολλούς μήνες, φαίνεται ότι ήρθε μία νέα εφαρμογή για να σπάσει την παράδοση. Ο λόγος για το The Heist το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των paid apps του App Store εδώ και τέσσερις ημέρες, με τις πωλήσεις του να αυξάνονται συνεχώς. Μάλιστα, οι δημιουργοί του δήλωσαν στην ιστοσελίδα The Loop ότι την Τετάρτη που πέρασε, τα downloads έφτασαν τα 25,233, μέσα σε 12 μόλις ώρες.
Το νέο παιχνίδι, το οποίο κάνει τα «νευριασμένα πουλιά» να στεναχωριούνται που έπεσαν από την κορυφή, βάζει τους χρήστες σε έναν κόσμο γεμάτο αποστολές, οι οποίες πρέπει να εκτελεσθούν ώστε να προχωρήσει η ροή του. Διαθέτει 4 είδη παζλ, με 60 διαφορετικές πίστες και 19 αποστολές μέσω του Game Center. Μετά το πέρας αυτών, η επιβράβευση στο χρήστη δεν περνάει απαρατήρητη.
Θεωρώ πολύ δύσκολο, εάν όχι απίθανο, το The Heist να έχει τη διάρκεια των Angry Birds στις υψηλές πωλήσεις. Ήδη το επίτευγμά του είναι σημαντικό. Σίγουρα πάντως, πρόκειται για μία εφαρμογή με ευχάριστα γραφικά και κάποιες εκπλήξεις, που δε θα αποκαλύψω για να μη σας το χαλάσω!
The Heist @ Ελληνικό App Store


http://www.gugoo.gr/2011/05/31/the-heist-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%B1-angry-birds-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top