Δείτε πότε έκαναν για πρώτη φορά σεξ οι διάσημοι και έχασαν την πολύτιμη παρθενιά τους! Θα εκπλαγείτε με μερικούς stars. Ρίξτε μια ματιά , έχει ενδιαφέρον ..

H Britney Spears ανακοίνωσε δημοσίως την παρθενιά της, στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν φήμες γι ‘αυτήν και τον Justin Timberlake ότι είχαν ερωτική σχέση . Η μητέρα όμως μας πληροφόρησε μέσα από το βιβλίο της ότι η κορούλα της έχασε την παρθενιά της με τον 30-χρονο αμερικανικό ποδοσφαιριστή Reg Jones σε ηλικία......


14 ετών.

Η Paris Hilton … ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy – σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs.
Η Angelina Jolie την έχασε στα μόλις 14 της χρόνια.
Η Jaime Pressly … έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina.
Ο Matthew McConaughey την έχασε στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».
Η Jessica Simpson … απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της , τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)
Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια , ονόματι Amanda Byrne. Το έκανε το μαγικό ο Χάρι Πότερ !
Η Sienna Miller … όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της. Έτσι λένε τα gossips .
Η ηθοποιός Tina Fey … άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.
Η Hilary Duff .. υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.
Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι , όταν του έδωσε να καταλάβει !
Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14 .
Η Adriana Lima … όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της .
Το Supermodel , η Kate Moss … τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.
Η Marcia Cross από τις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 .. δώστου !!
H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields .. άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια . Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain .
Οι Jonas Brothers .. φοράνε όλοι δαχτυλίδια αγνότητας και έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα κάνουν σεξ πριν το γάμο. Νομίζω όμως ότι το μετάνιωσαν …
Η Fergie , το καλό μας το κορίτσι , ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ .
Ο Johnny Depp .. έχασε την παρθενιά του στα 13 του . Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα …
Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne .. που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.
Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως «η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη… Ήταν ωραία.»

tzoulies.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top