Ο μικρότερος από τους γιους του Καντάφι, ο Σαίφ αλ Αραμπ και τρία από τα εγγόνια του έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με ανακοίνωση του...
 κυβερνητικού εκπρόσωπου Μούσα Ιμπραΐμ.
Ο Ιμπραΐμ ανέφερε ότι ο Σαΐφ ήταν πολίτης και όχι μέλος των ενόπλων δυνάμεωντης Λιβύης, ήταν 29 ετών και σπούδαζε στη Γερμανία.

Λίβυοι αξιωματούχοι οδήγησαν τους δημοσιογράφους στο οίκημα όπου βρήκαν τοθάνατο τα μέλη της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη, το οποίο είχε βληθείτουλάχιστον από τρεις πυραύλους.

Η οροφή του κτιρίου είχε καταρρεύσει σε πολλάσημεία αφήνοντας τις ατσάλινες δοκούς θωράκισης σωριασμένες ανάμεσα σε πλάκεςσκυροδέματος.

Ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι παρέμενε άθικτο στο αίθριο του κήπουτου οικήματος, που βρισκόταν σε αριστοκρατική συνοικία της Τρίπολης.

Αρνείται το ΝΑΤΟ ότι είχε στόχο το γιο του Καντάφι

Το ΝΑΤΟ αρνήθηκε ότι η αεροπορική επιδρομή στο κέντρο της Τρίπολης, είχε ως στόχο μέλη της οικογένειας του Μουαμάρ Καντάφι ή τον ίδιο.

Ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων της Συμμαχίας στη Λιβύη, Καναδός υποστράτηγος Τσαρλς Μπουσάρντ, επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ότι ένας από τους στόχους της πυραυλικής επιδρομής των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ένα στρατηγείο των δυνάμεων του καθεστώτος στο κέντρο της Τρίπολης, αλλά διέψευσε ότι στοχοποιήθηκαν μέλη της οικογένειας του Λίβυου ηγέτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top