Στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της έφτασε και μαθηματικά σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπλάκμπερν, ξεπερνώντας μάλιστα τα 18 πρωταθλήματα της Λίβερπουλ, που μέχρι πρότινος ήταν η κορυφαία επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ...

Η Μάντσεστερ βέβαια δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς, αφού οι γηπεδούχοι της Μπλάκμπερν προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Έμερτον, ενώ είχαν απειλήσει ήδη δύο φορές προηγουμένως, στο 4' και το 18', εκμεταλλευόμενοι κάποιες «γκέλες» του Τόμας Κούτσιακ, τον οποίο και επέλεξε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για να ξεκουράσει τον Φαν Ντε Σαρ. Στη συνέχεια η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος, ενώ η Μπλάκμπερν συνέχιζε να είναι πιο απειλητική. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπέμπηδες» ήταν καλύτεροι, είχαν τα ηνία του αγώνα και αφού τη γλίτωσαν στο 65' με το δοκάρι του Όλσον, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ρούνει, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ερνάντες.
Κάπως έτσι λοιπόν, η Γιουνάιτεντ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημειώνοντας μάλιστα και ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, με τους 19 τίτλους που έχει κατακτήσει. Ο επόμενος στόχος πλέον, του Σερ Άλεξ και των ποδοσφαιριστών του, είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλει, με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα...Ευτυχείτε!!
 
http://xarispsports.blogspot.com/2011/05/blog-post_1270.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top