Βιάζεται να σηκώσει την κούπα ο ΒίντιτςΒιάζεται να σηκώσουν αυτός και οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ ... Γιουνάιτεντ το τρόπαιο του πρωταθλητή το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Νεμάνια Βίντιτς.
Ο αμυντικός της σχεδόν σίγουρης, μετά  και την μεγάλη κυριακάτικη νίκη 1-0 επί της Τσέλσι στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, πρωταθλήτριας  δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας από τη Μπλάκμπερν.
Σε περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττηθούν από τη Μπλάκμπερν θα παραταθεί η αγωνία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν όμως «πάρουν έστω κι ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν στο ίδιο διάστημα οι «μπλε» που πλέον βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω τους . Ωστόσο ο διεθνής Σέρβος  αμυντικός δεν κρύβει πως βιάζεται να τελειώσει η υπόθεση τίτλο πριν από την τελευταία αγωνιστική.
«Μαθηματικά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Μπορεί το προβάδισμα των έξι βαθμών να είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη μαθηματικά τον τίτλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε έστω έναν βαθμό από τη Μπλάκμπερν ώστε να μην επιτρέψουμε να αναπτερωθούν οι ελπίδες της Τσέλσι» δήλωσε ο Βίντιτς και συνέχισε: «Είναι απαραίτητο να παρουσιαστούμε σοβαροί, καθώς σε περίπτωση ήττας θα θέλουμε βαθμό την τελευταία αγωνιστική, η οποία πάντα κρύβει παγίδες».
Τέλος αναφερόμενος στην μεγάλη τιμή να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή ως αρχηγός ο 31χρονος παραδέχθηκε: «Νιώθω πολύ περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας. Είναι ύψιστη τιμή. Μακάρι να σηκώσω το τρόπαιο στο Μπλάκμπερν. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία»


bettv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top