Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους....
Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Αφορμή για την έρευνά τους στάθηκε το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο από τα πρωτεύοντα θηλαστικά που έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο σε στύση, με μέσο όρο μήκους από 10,5 μέχρι 15,5. Αντίθετα τα υπόλοοιπα θηλαστικά, ακόμα και οι... προικισμένοι χιμπατζήδες, έχουν μόρια με το μισό σχεδόν μέγεθος.

Ο Gordon Gallup, μετά από χρόνια ερευνών, κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα: Το σχήμα και το μέγεθος του ανθρώπινου πέους καθορίστηκε από τον γυναικείο κόλπο! Με άλλα λόγια, η γυναίκα έπλασε το ανδρικό μόριο, έτσι ώστε αυτό να προσαρμόζεται όσο καλύτερα γίνεται στις ανάγκες των γυναικείων γεννητικών οργάνων!

Παλιά οι άνθρωποι είχαν δεκάδες ερωτικές επαφές, καθημερινά!!!!

Και τώρα το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας: Ο Gordon Gallup διαπίστωσε ότι χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, είχαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έτσι ήταν πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο μία γυναίκα να έχει μέσα σε δύο μέρες ερωτική επαφή με τέσσερεις ή έξι διαφορετικούς άντρες.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το ανδρικό σπέρμα μπορεί να διατηρηθεί στον γυναικείο κόλπο για περισσότερες από 48 ώρες, είναι σαφές ότι ο... συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος! Με απλά λόγια το σπέρμα του κάθε άνδρα έπρεπε να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να φτάσει εκείνο πρώτο στον στόχο, εκτοπίζοντας το σπέρμα των άλλων αντρών!

Σύμφωνα με τον Gordon Gallup από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτή ακριβώς η θεωρία εκτοπισμού του σπέρματος, "ανάγκασε" το πέος να αποκτήσει αυτήν τη μορφή και το μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να φτάνει πιο ψηλά και πιο βαθειά μέσα στο γυναικείο σώμα, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει το σπέρμα των άλλων ερωτικών συντρόφων της γυναίκας!!! 
 
http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/05/blog-post_9884.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top