O Kέβιν Μιραλάς έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση με τον Ολυμπιακό έχει πάρει άσχημη τροπή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αναζητεί γέφυρες επικοινωνίας με τη διοίκηση σε προσωπικό επίπεδο.

Ο μάνατζερ του Βέλγου ποδοσφαιριστή, ο αδιάλλακτος Ενροτό αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από την Ελλάδα με άδεια χέρια και κυρίως, έχοντας τις χειρότερες πλέον σχέσεις με τον Ολυμπιακό μετά το «ναυάγιο» της πεντάωρης συζήτησης με τον Ολυμπιακό και της αδιάλλακτης στάσης του.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα όσα έγιναν και στο δεύτερο ραντεβού είναι έξαλλοι με τον μάνατζερ του Μιραλάς, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς τον κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από τον εκπρόσωπό του και σε καμία περίπτωση δεν έχει το θάρρος της γνώμης του.
Πάντως ο Μιραλάς έχει πληροφορηθεί ότι το κλίμα έχει αντιστραφεί και πλέον είναι βαρύ για αυτόν και πλέον είναι φανερά απογοητευμένος. Δεν είναι μικρό πράγμα, εκεί που ήσουν ο αγαπημένος της κερκίδας και της διοίκησης, ξαφνικά να μεταμορφωθείς σε «μαύρο πρόβατο».
Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που ψάχνει να βρει τρόπο να λύσει απευθείας το θέμα του με τον Ολυμπιακό και χωρίς καμία διαμεσολάβηση, φυσικά και χωρίς να χρειαστεί να πάει η υπόθεση στη FΙFΑ.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα, παρότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι φανερά εκνευρισμένος με τη στάση του ποδοσφαιριστή και εμφανίζεται ανένδοτος και ανυποχώρητος! Αλλά στη ζωή όλα αλλάζουν, ειδικά όταν αναφερόμαστε στον Κέβιν Μιραλάς, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, αλλά και έχει όλο το μέλλον δικό του. Έτσι, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε και άλλο επεισόδιο, ειδικά εάν καταφέρει ο Βέλγος επιθετικός να βρει απευθείας σημείο επαφής με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και φυσικά με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

http://www.gazzetta.gr/article/item/191829-psahnei-gephures-o-miralas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top