Έναν χώρο υπεράνω υποψίας αναζητούσαν τα καρτέλ των ναρκωτικών από την Αλβανία για να παραδώσουν στους ντόπιους μεταφορείς του την μεγάλη ποσότητα χασίς που είχαν στην
διάθεσή τους, χωρίς να διακινδυνεύσουν να πέσουν σε ένα από τα πολλά μπλόκα της Αστυνομία. Και τον βρήκαν στο πολυσύχναστο προαύλιο του νοσοκομείου Ιωαννίνων.
   
Όμως, το κλεμμένο από τον Έλληνα ιδιοκτήτη του αυτοκίνητο που άφησαν το απόγευμα της 5ης Μαΐου με το «πορτ μπαγκάζ» γεμάτο χασίς και οπλισμό στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και τέθηκε υπό παρακολούθηση. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι παραλήπτες αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και δεν πήγαν να το πάρουν.
   
Έτσι, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του, όπου βρήκαν κρυμμένα 100 κιλά και 145 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μαζί με ένα πυροβόλο τυφέκιο Καλάσνικοφ και μια γεμιστήρα με 21 φυσίγγια. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των μεταφορέων και των παραληπτών του φορτίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top