Συγκλονιστικό παιχνίδι, μεγαλειώδης εμφάνιση και επική ανατροπή είχε το σκηνικό της πρωτομαγιάς για τους Κουνάβους και την Πυργού που αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι σημαντικότατο για την άνοδο στην β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις και ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Η Πυργού ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε ξεκάθαρα στο πρώτο και ο Γιαννακάκης, τερματοφύλακας των Κουνάβων, ο άνθρωπος που κράτησε τους γηπεδούχους στην διεκδίκηση της νίκης, με τέσσερις (!!!) εντυπωσιακές επεμβάσεις του. Καταρχάς, μόλις στο 12’ το σουτ του Γασπαράκη μπλόκαρε ο Γιαννακάκης και ένα λεπτό αργότερα έπειτα από κόρνερ και πάλι ο πρωταγωνιστής του αγώνα απέκρουσε εντυπωσιακά. Το αυτό συνέβη άλλες δύο φορές στο πρώτο μέρος, στο 36’ έπειτα από σουτ του Χατζηδάκη, αλλά και μετά από λανθασμένη απόκρουση της άμυνας των γηπεδούχων στο 37’ ο Γιαννακάκης πετάχτηκε ψηλά στη γωνία της εστίας του για αποσοβήσει το 0-1. Το γκολ εκεί φάνηκε να ήταν αναπόφευκτο και στις καθυστερήσεις έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Ντάλαρη κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ των Κουνάβων.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ριζικά. Οι Κουνάβοι μετά από διορθωτική κίνηση στην άμυνα, ανέβηκε ο Ψυχογιός στα χαφ και γύρισε στα στόπερ ο Δρίβας, κατάφεραν αμέσως να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Στο 49’ μετά από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας στο χώρο του κέντρου, ο Χρονάκης έγινε τελικός αποδέκτης, κι εύκολα έγραψε την ισοφάριση. Το σενάριο δεν άλλαξε και η συνέχεια ανήκε ξανά στους γηπεδούχους που μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι. Στο 56’ σουτ του Τσαγκαράκη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Τζωρτζουλάκης και στο 64’ ολοκληρώθηκε η επική ανατροπή, καθώς ο Αράποφ βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα σε θέση πλάγια αριστερά, τον πέρασε και σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν απλά συντήρηση του σημαντικού σκορ που τους έδινε την νίκη, μια νίκη που τους κρατάει πλέον μόνους στην τέταρτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.
Άριστη η διαιτησία του Ρεμιδιανάκη με βοηθούς τον Πάγκαλο και τον Σιναδινάκη που σε έναν αγώνα σκληρό και ιδιαίτερης σημασίας είχαν την ψυχραιμία να διατηρήσουν ήρεμα τα πνεύματα με τις αποφάσεις τους.
Κουνάβοι: Γιαννακάκης,Μήτρας, Ψυχογιός, Δακανάλης (80’ Ανδριανάκης), Γιαννούλης, Χαλεπάκης (85’ Μανδελενάκης), Δρίβας, Πολυζωάκης, Αράποβ, Χρονάκης, Τσαγκαράκης (61’ Γκιαουράκης) Πυργού: Τζωρτζουλάκης, Καλοκύρης, Μπιγικάκης, Μαρκαντωνάκης, Τριαλώνης, Ντάλαρης, Στιβακτάκης, Σινάνι, Γασπαράκης, Καρβούνης, Χατζηδάκης (67’ Φασουλάκης)
  • Οι Κουνάβοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του Γιάννη Αργυράκη και του Γιώργου Μυλοποταμιτάκη την τελευταία εβδομάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top