Θα επαναλειτουργήσει το ALTER
Τέλος φαίνεται να πήρε ο εφιάλτης για τους εργαζόμενους του Alter...

αφού μετά από δύο έκτακτες γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα- μία για τους δημοσιογράφους και μία για τους τεχνικούς - αποφασίστηκε να επαναλειτουργήσει ο σταθμός του Μπουρναζίου.

Οι δημοσιογράφοι του Alter απάντησαν θετικά στην πρόταση του Γιώργου Κουρή, να πάρουν 2.300 ευρώ και να  επιστρέψουν στην  εργασία τους, ενώ θετικοί ήταν η απάντηση και στη γενική συνέλευση των τεχνικών που επακολούθησε.
Οι τεχνικοί συμφώνησαν κατά πλειοψηφία να πάρουν το ποσό των 850.000 που αναλογεί στους ίδιους. Λέγεται ότι τα 800.000 θα τα μοιραστούν μεταξύ τους οι τεχνικοί που έκαναν επίσχεση και τα άλλα 50.000 οι υπόλοιποι. Όπως οι υπάλληλοι του ALTER άφησαν να εννοηθεί,με το που θα μπουν τα χρήματα θα ανοίξει και πάλι το κανάλι, είτε αυτό είναι αύριο ή τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση όμως, που ο Κουρής δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του αμφότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί πάνε σε επίσχεση χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Θα επαναλειτουργήσει το ALTER http://24wro.blogspot.com/2011/05/alter_27.html#ixzz1NZ2zCR9Y

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top