Τι κρύβουν σήμερα τα ζώδια.... 

Κριός

 Πόσο θα ήθελες να μπεις σε ένα αυτοκίνητο και να χαθείς κάπου μακριά για να χαλαρώσεις μακριά από τις επαγγελματικές σου έννοιες; Αν δεν είναι εφικτό, πάρε τη δουλειά μαζί σου και κάθισε δίπλα στη θάλασσα για να ολοκληρώσεις το έργο σου.


Ταύρος

 Διπλά έσοδα, τετραπλά έξοδα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας. Αν πίστευες πως έχεις ξεμπερδέψει με τις δουλειές σου, καλό θα ήταν να το ξεχάσεις αφού κάποιες λεπτομέρειες που είχες ξεχάσει σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα.


Δίδυμοι

 Η ανασφάλεια που αισθάνεσαι στο νέο σου επαγγελματικό ή οικογενειακό status δεν είναι κάτι που πρέπει να σε φοβίζει αφού λειτουργεί γόνιμα στην ανάγκη σου να μαθαίνεις όλο και περισσότερα πράγματα.
 

Καρκίνος

 Όσο συνεχίζεις να δίνεις συμβουλές σε άτομα που βλέπεις πως σε έχουν ανάγκη, τόσο κατανοείς τις δυνατότητές σου που χαραμίζονται στην υπάρχουσα δουλειά ή σχέση σου. Μη φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα που σε τρομάζει, αφού μέσα από την αβεβαιότητα θα χτίσεις τη μελλοντική σου σιγουριά.


Λέων

 Θα χρειαστεί να προσέξεις να μην μπερδέψεις ερωτικά με φιλικά αισθήματα και να μη φοβάσαι να δίνεις συμβουλές σε φίλους αφού με αυτόν τον τρόπο κατανοείς περισσότερα πράγματα και για τη δική σου σχέση.
 

Παρθένος

 Η αβεβαιότητα σχετικά με τις επιλογές σου κάνει την εμφάνισή της και αυτό δηλώνει πως θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις πυρά από πολλές πλευρές. Με λογική όμως όλα λύνονται!


Ζυγός

 Καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον και να μη μένεις στο εργασιακό σου παρόν γκρινιάζοντας για αυτό. Μόνη θα χτίσεις αυτό που θα αποτελέσει τη δικλείδα της προσωπικής σου ασφάλειας.
 

Σκορπιός

 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι επιρρεπής σε μια ερωτική σχέση που είναι μεν άρρωστη αλλά εσύ επιμένεις να διατηρείς γιατί πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει να αλλάξεις και να γίνεις αυτό που θέλει ο Άλλος, αλλά όχι πραγματικά εσύ.


Τοξότης

 Κάποια άτομα που σε προσεγγίζουν μπορεί να έχουν διπλή ταυτότητα, τόσο επαγγελματική όσο και ερωτική και καλό θα ήταν να έχεις ξεκαθαρίσει τι επιθυμείς από τα δύο πριν εμπλακείς σε θέματα που δεν αξίζει να υπάρχουν.
 

Αιγόκερως

 Η πιο καλή απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ονομάζεται εργασιοθεραπεία. Όσο κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο, τόσο πιο εύκολα αφομοιώνεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και σε προβληματίζουν.


Υδροχόος

 Πως θα καταφέρεις να συνδυάσεις την ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι που αποτελεί τη δημιουργική σου έκφραση όταν το πορτοφόλι σου στενάζει; Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση που αργότερα μετανιώσεις.
 

Ιχθείς

 Μια σύγχυση που παρατηρείς τελευταία ως προς τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου προσανατολισμό εντείνεται και από τις απόψεις ατόμων που θεωρείς πολύ κοντά σου και δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες.

πηγη:tlife

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top