Σαραντατετράχρονος από την Ιρλανδία, ο Ντάνιελ Γκάλβιν, Γενικός Διευθυντής των καταστημάτων αδασμολόγητων ειδών CTC - ARI στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, βρήκε την Τετάρτη τραγικό θάνατο σε δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας.
O άτυχος 44χρονος, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κύπρο, καταλείπει σύζυγο και τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «γύρω στις εννέα το πρωί, 44χρονος Κύπριος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, οδηγούσε το φορτηγό του με ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας με κατεύθυνση τη Δεκέλεια. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην έξοδο για το εστιατόριο "Χρυσό Ψάρι", κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο τύπου τζιπ το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 44χρονο Ιρλανδό ο οποίος διαμένει και εργάζεται στη Κύπρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες προπορευόμενο από το βυτιοφόρο, όχημα, ενώ έδειξε ότι θα έστριβε, συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα ο 44χρονος Κύπριος οδηγός του φορτηγού βυτιοφόρου να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με το εν λόγω προπορευόμενο όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση που ακολούθησε ο Ιρλανδός οδηγός του τζιπ αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε στο όχημα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με τη χρήση εργαλείων αποπαγίδευσης έγινε κατορθωτός ο απεγκλωβισμός του οδηγού.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Στον 44χρονο Κύπριο οδηγό του φορτηγού διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top