Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω μας θυμίζει καθήκοντα και υποχρεώσεις. Αρχικά δημιουργείται η αίσθηση πως η μέρα θα είναι «ποίημα», αλλά τα όσα έπονται μάλλον τείνουν προς το ...
ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Η πολυαστρία πλανητών στον Ταύρο δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα εγείρει αισθήματα συμπόνιας.


Σήμερα η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά ζόρικη μιας και όλοι θα σας αναζητούν αλλά κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να συνδράμει. Ένας για όλους και όλοι για τον εαυτό τους είναι το σύνθημα της ημέρας. Στα επαγγελματικά, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί ίσως τελικά εκτεθείτε. Αισθηματικά, στην παρούσα φάση η αναμονή και η κατανόηση είναι το καλύτερο στήριγμα της σχέσης. Οι γεννημένοι 15 με 19 Απριλίου βιώνετε μια κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε έξω από τα νερά σας και αδυνατείτε να προσαρμοστείτε.

Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω σας κάνει τη χάρη και σας βοηθά ώστε οι θέσεις και τα έργα στο χώρο εργασίας να τύχουν αποδοχής και κατανόησης και να πάρετε το μερίδιο της χαράς που σας αναλογεί. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να αφήσετε τις νοητικές ακροβασίες και να κοιτάξετε το μέλλον της σχέσης λειτουργώντας ως κυματοθραύστης στα όποια προβλήματα. Οι γεννημένοι του 1977 χρειάζεται να ξαναδείτε κάποια ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σας γιατί κάποιες κινήσεις ίσως δεν αποδειχθούν τόσο επικερδείς.

Με φορτωμένο το 12ο ηλιακό οίκο και τη Σελήνη στον 8ο είναι λογικό σήμερα οι σκέψεις σας να μην έχουν και τα πιο χαρούμενα χρώματα. Εντούτοις ίσως πρέπει να σκεφτείτε τις τόσες επιτυχίες που έχετε στη ζωή και να μην αφήνετε τις κωλυσιεργίες να σας επηρεάζουν. Στα προσωπικά, ο τομέας των σχέσεων υπόκειται εσωτερικές ζυμώσεις μιας και η αδυναμία να αρνηθείτε πράγματα σας φέρνει σε μια πιο δυσχερή θέση. Οι γεννημένοι του 1983 μέσα από εσωτερικές αλλαγές κερδίζετε το παιχνίδι σε μια υπόθεση που σας απασχολεί.

Η Σελήνη απέναντί σας δημιουργεί συμπλέγματα που συνδέονται με τις σχέσεις σας και ερωτηματικά για το που και αν μπορείτε να φτάσετε. Οι δυνατότητες σας είναι απεριόριστες γι’ αυτό μην κολλάτε. Η κακή συναισθηματική στιγμή δεν είναι δυνατόν να εγκλωβίσει το θεϊκό σπινθήρα που κρύβετε μέσα σας. Στα αισθηματικά, θα πρέπει να μάθετε να εξωτερικεύεστε και να διεκδικείτε. Έτσι όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως πρέπει να βρείτε μια καινούργια ενασχόληση για να απαγκιστρωθείτε από λιχουδιές και εξαρτήσεις.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η σύνοδος με Πλούτωνα και τετράγωνο με Κρόνο συνθέτουν ένα χειμωνιάτικο τοπίο που εσάς δεν σας πάει. Οι προσωπικές προσπάθειες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τον ιδιαίτερο δικό σας κόπο. Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και γι’ αυτό χρειάζεται στη σχέση σας να μην είσαστε τόσο απόλυτοι. Απαλλαγείτε από άγχη και δημιουργήστε πλέον καταστάσεις με ανεξίτηλα χρώματα. Οι γεννημένοι 8 με 12 Αυγούστου θα έχετε καινούργιες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Για εσάς η μέρα τσουλάει σαν το γάργαρο νερό. Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω προσδίδει πρακτικότητα και ικανότητα στις κινήσεις σας ενώ παράλληλα αυξάνει τη δημοτικότητα σας. Θα ήταν καλό να αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας ακόμα και αν δεν είστε εσείς οι χαμένοι. Επίσης, φροντίστε ώστε να μην παρασυρθείτε από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Οι γεννημένοι 2 με 6 Σεπτεμβρίου με λίγη προσπάθεια πραγματώνετε αυτά που σκέφτεστε.

Η συγκέντρωση πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο σας βοηθά μέσα από την αναζήτησή σας να βάλετε τα δάκτυλα επί των τύπων των ήλων και να αντιληφθείτε ότι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού σας και όχι κάτι σοβαρό. Στα αισθηματικά, η πολυαστρία στον Ταύρο βοηθά τη σχέση να πάει παρακάτω και σας δίνει ένα εχέγγυο πως η προσωπική σας ζωή δεν σπαταλιέται. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να διακρίνεται το γνήσιο από το πλαστό και το ψέμα από την αλήθεια. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως δεν έχετε κάνει σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

Οι κεραίες του μυαλού σας θα πιάνουν σήματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να προβάλλετε αντιστάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματική απόδοση και συμπεριφορά. Αισθηματικά, βιώνετε σήμερα κάποιες δύσκολες στιγμές γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που είναι δίπλα σας και να το απαλλάξετε από τους φόβους και τις αναστατώσεις που άθελα σας του δημιουργείτε. Οι γεννημένοι του 1984 χρειάζεται να ξεκουραστείτε.

Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο σας φορτώνει με ένα άγχος για το αύριο αναγκάζοντας σας να λησμονήσετε το σήμερα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα φαντάζεστε και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τη μεριά σας για να καταφέρετε να αποβάλλετε τα στοιχεία υπερβολής. Επαγγελματικά, ίσως θέλετε ο λόγος σας να περνάει κάπως περισσότερο όμως θα πρέπει να αποδεχτείτε την ιεραρχία διότι, αν ο καθένας έλεγε το κοντό του και το μακρύ του, δεν θα πήγαινε παρακάτω η δουλειά. Οι γεννημένοι του 1962 πρέπει να κοιτάξετε να διευκολύνετε το σύνολο.

Η Σελήνη στο ζώδιό σας μόνο αδιάφορους δεν μπορεί να σας αφήσει. Πολλά πράγματα που κάνετε έχουν στόμφο αναζητώντας το χειροκρότημα και την αποδοχή. Στα αισθηματικά, νιώθετε πως περιβάλλεστε από καταστάσεις οι οποίες δεν σας πληρούν αλλά ουσιαστικά έχουν ένα δεύτερο και πιο παθητικό ρόλο. Στα επαγγελματικά, αφήστε τα λάβαρα της επανάστασης και βάλτε το κεφάλι κάτω γιατί το καλοκαίρι θα είναι απαιτητικό. Οι γεννημένοι του 1977 θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να λειτουργήσετε έξυπνα για να πάρετε τη νίκη.

Οι μελλοντικές εξελίξεις σας δικαιώνουν ενώ οι παρούσες σας προβληματίζουν. Στα αισθηματικά, βλέπετε πως υπάρχει φως στο τούνελ από άτομο που ενδιαφέρεται αρά πλέον σε εσάς έρχεται το μπαλάκι και κρατάτε την τύχη στα χέρια σας. Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί μια εξειδίκευση και μια συνεχή εγρήγορση στην οποία χρειάζεται να βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, αφού μόνο έτσι θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να διοργανώσετε κάποιες δραστηριότητες με άψογο τρόπο.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά και σας προσγειώνει. Στα επαγγελματικά, ίσως το να το παίζετε υπερασπιστής των πάντων ίσως να μην είναι και πάρα πολύ καλό, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Στα οικονομικά, οι ανάσες που ζητάτε δε μπορούν να ξαναέρθουν με μορφή δανεικών γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε άλλο εναλλακτικό σενάριο. Ο αισθηματικός τομέας πάει καλά όμως χρειάζεται λίγο περισσότερο κατανόηση στα προβλήματα του συντρόφου σας και ειλικρίνεια σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στη   δική σας ζωή. Ο γεννημένοι του 1971 θα πρέπει να μην μείνετε στα λόγια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top