Η προβολή του δεύτερου και τελευταίου μέρους της ταινίας “Harry Potter and the Deathly Hallows” είναι πολύ πιθανό να συναντήσει σοβαρά εμπόδια στην Αμερική....

Η οργάνωση NATO(National Organization of Theatre Owners) απειλεί με μποϊκοτάρισμα της προβολή της ταινίας το καλοκαίρι, ως απάντηση στα σχέδια της εταιρείας παραγωγής να την κυκλοφορήσει σε Video-On-Demand.
Φέτος τα τέσσερα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studios της Αμερικής, Universal, Sony, Warner και Fox συμφώνησαν να κυκλοφορήσουν κάποιες από τις παραγωγές τους σε Video-On-Demand, μερικές εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους στον κινηματογράφο.Το μέτρο αυτό αναμένεται να μειώσει δραστικά τα έσοδα των κινηματογραφικών αιθουσών στην Αμερική και όχι μόνο, αλλά χαρακτηρίζεται ως μια δυναμική αντίδραση στο παράνομο downloading.


H ΝATO από την μεριά της, τόνισε ότι θα προτιμήσει να προβάλλει στις αίθουσες της, ταινίες που δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην VOD συμφωνία και θα αποκλείσει όσες παραγωγές μιμηθούν το παράδειγμα του “Harry Potter”. To“Deathly Hallows Part 2”κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες (αν τα καταφέρει) στις 15 Ιουλίου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top