12.04.2011ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Μετά την κριτική που άσκησε στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Γιάννης Ραγκούσης σήκωσε πάνω του το βάρος της οριστικής διάψευσης των φημών για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Ως ο κατεξοχήν αρμόδιος Υπουργός, αλλά και ταυτόχρονα ως ένα κορυφαίο στέλεχος που βρίσκεται πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό, ο Γιάννης Ραγκούσης ξεκαθάρισε ενώπιον των μελών του αρμόδιου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, ότι οι πρόωρες εκλογές δεν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου.

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε στον ελληνικό λαό ένα ξεκάθαρο δίλημμα, για το αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ή όχι. Και η απάντηση που έδωσαν οι πολίτες, ήταν ένα ηχηρό όχι. Μας έδωσαν μια καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε, εξαντλώντας την τετραετία. Και έχουμε μπροστά μας 2 ½ χρόνια για να δουλέψουμε απρόσκοπτα», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, διατυπώνοντας την πιο ηχηρή διάψευση των εκλογικών σεναρίων, αρθρώνοντας παράλληλα και την πολιτική επιχειρηματολογία που, από ό, τι φαίνεται, θα επικαλεστεί ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στο περιθώριο της συνεδρίασης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετέφεραν στον Γιάννη Ραγκούση τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, και επεσήμαναν την ανάγκη να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση, προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα της με τα λαϊκά στρώματα, τα οποία παραδοσιακά στηρίζουν το Κίνημα.


http://www.statesmen.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top