Την Μ. Τετάρτη στο Κλειστό του ΕΑΚ



 
Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα μπάσκετ , φιλανθρωπικού χαρακτήρα , μεταξύ της Εθνικής Βετεράνων μπάσκετ και των Παλαιμάχων του αθλήματος από τον Βόλο , υπό την αιγίδα και συμπαράσταση του Δήμου Βόλου .
Ο αγώνας , λόγω και των ημερών του Αγίου ΠΑΣΧΑ , θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε δυο (2) ανθρώπους της οικογένειας του μπάσκετ που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας .



Η προπώληση εισιτηρίων φτάνει στο τέλος της και το Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στην Νέα Δημητριάδα , όπου θα γίνει ο αγώνας (και όχι στο κλειστό Γυμναστήριο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ») , αναμένεται να είναι κατάμεστο . Η μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων ανάγκασε τους διοργανωτές να μεταφέρουν τον αγώνα σε μεγαλύτερο γήπεδο .


Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και μέχρι την Τετάρτη 13.00 , είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα προμηθεύονται , από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου (44268 – Γεραμπινης Παναγιώτης ) , από το ΑΚ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (41803 - Μυριτζής Αντώνιος ) , από το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Πολυμερος» (69885- Μεταφτσης Αλέξανδρος ) και από το κατάστημα ΜΟΥΣΕΣ στην Δημητριάδος με Σπυριδη .


Τα εναπομείναντα εισιτήρια , την ημέρα του αγώνα , θα πωλούνται από την είσοδο του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου , από τις 18.00 .


Η Εθνική Βετεράνων , στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος που αποχώρησαν πρόσφατα από την ενεργό δράση , όπως οι : Φραγκίσκος Αλβέρτης , Νίκος Μπουντουρης , Γιώργος Μπαλογιάννης , Σάκης Τζαλαλης , Χρήστος Κωνσταντινίδης , Παναγιώτης Λιαδελης , Ευθυμης Ρεντζιας , Γιώργος Σιγαλας , εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να αγωνισθεί μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας με σκοπό να τιμήσει τους μεγάλους διεθνείς μπασκετμπολίστες του πρόσφατου παρελθόντος , τον Νίκο Μπουντουρη και τον Παναγιώτη Λιαδελη , τον μεγάλο διεθνή Βολιώτη καλαθοσφαιριστή Βασίλη Γκούμα και τον Διεθνή διαιτητή Κώστα Κορομηλιά .


Παράλληλα και με αφορμή αυτόν τον μεγάλο αγώνα ο Δήμος Βόλου αποφάσισε και θα τιμήσει έναν άνθρωπο που ανάλωσε μεγάλο μέρος από την αθλητική πορεία του , με ανιδιοτέλεια , στην ανάπτυξη του μπασκετ του Βόλου και της Θεσσαλίας , τον επί σειρά ετών Γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Βατσιο Χαράλαμπο .


Στην ομάδα των Παλαιμάχων του Βόλου , την οποία θα κοουτσάρουν η κα. Παπαθανασιου Ελένη και ο κ. Κουρκουμπας Κωνσταντίνος και έφορος θα είναι ο κ. Νίκος Φαρμάκης θα συμμετέχουν οι παλιοί καλαθοσφαιριστές; Δεληκουρας Γιώργος , Παρασχακης Αντώνης , Γιαννικος Σπύρος , Ντακης Γιώργος , Αυγερινός Απόστολος , Μυριτζής Αντώνης , Καλογεροπουλος Λευτέρης , Πρεκας Λάμπρος , Βλιωρας Γιώργος , Κατσαλης Νίκος , Μπογδανος Δημήτρης , Κοσματος Γιώργος , Καρακατσουνης Γιάννης , Βοντζος Δημήτρης ενώ οι : Μπουντουρης Νίκος και Λιαδελης Παναγιώτης θα παίξουν από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα .

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κορομηλάς Κώστας , Πιτσιλκας Νίκος και Μιναρετζοπουλος Γιώργος ενώ στην γραμματεία θα είναι οι κυρίες Χριστοφοριδου
Φωφη , Σακελλαροπουλου Σεβη και Παύλου Στέλλα .
 
 
http://volostv.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top