Διέψευσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με ανακοίνωση του τα όσα αναφέρονται ότι δήλωσε στην Χουριέτ... Σε σύντομη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από το γραφείο Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, αναφέρεται ότι “κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο”.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο κ. Πάγκαλος φέρεται να δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο Φανάρι και τον Πατριάρχη, Βαρθολομαίο: "Βλέπω μια ισχυρή Τουρκία, τόσο από οικονομική όσο και πολιτική άποψη. Οι άνθρωποι είναι επιτυχείς, χαρούμενοι και σίγουροι για αυτό. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα έχουμε υποστεί τις συνέπειες".

Η ΝΔ δια στόματος του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη κατηγόρησε για υβριστικό παραλήρημα τον Θεόδωρο Πάγκαλο και σημείωσε ότι "είναι πλέον εκτός ελέγχου και εξαιρετικά επικίνδυνος". "Ο κύριος “μαζί τα φάγαμε” ξαναχτύπησε".

"Αφού αποκάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους “κοπρίτες” και αφού χαρακτήρισε τους αξιωματικούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων “αντιπαραγωγικούς”, πήγε στην Τουρκία για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες", είπε ο Γιάννης Μιχελάκης και συνέχισε «ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτήρισε όλους τεμπέληδες. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, επετέθη κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος λέγοντας ότι “οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες” και “ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές".

real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top