Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ γυναικών να περάσει στον τελικό. Εμπόδιο και πάλι στο όνειρο η ιταλική Οριζόντε Κατάνια, που χρειάστηκε να φθάσει στην παράταση για να πάρει τη νίκη με 14-13 (κ.α. 11-11).


Μεγάλη πρωταγωνίστρια της ελληνικής ομάδας η Άρτεμις Αβραμίδου με τα 5 προσωπικά της γκολ, που δεν στάθηκαν ικανά να στείλουν την ελληνική ομάδα στον τελικό.
Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν να χάνουν και με 11-6 στις αρχές του 4ου οκταλέπτου, αλλά με επική ανατροπή και με ένα σερί 5-0 κατάφεραν αρχικά και μείωσαν τη διαφορά στα δύο γκολ 9-11 (2΄13΄΄), στο γκολ 11-10 με την Ψούνη (19’’) και η Αντωνάκου με γκολ σε επίθεση με παίκτρια παραπάνω έφερε το παιχνίδι στα ίσα 11-11 και το οδήγησε στην παράταση.
Οι Ιταλίδες προηγήθηκαν στην παράταση με ένα πέναλτι που ευστόχησε η Ντι Μάριο , αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε στο Β’ ημίχρονο της παράτασης με την Αβραμίδου. Μιτσέλι και Μπαλωμενάκη έφεραν το σκορ στο 13-13, αλλά η Ντι Μάριο με ακόμη ένα εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε η Γκιλ προηγήθηκε 14-13 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Πρωταγωνίστρια και για τις Ιταλίδες η Ντι Μάριο, που με τα 5 προσωπικά της γκολ οδήγησε την Κατάνια σε ακόμη έναν τελικό.

Αύριο (Μ. Σάββατο) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι (11:30). Οι Ιταλίδες θα αγωνιστούν σε ακόμη έναν τελικό με αντίπαλο τη διοργανώτρια του φάιναλ φορ Σαμπαντέλ (13:00).

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-3, 2-3, 6-2 Παράταση: (Α΄ημ. 0-1, Β΄ ημ. 2-2)

Τα γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Παυλίδης): Αβραμίδου 5, Ψούνη 3, Μανιωλουδάκη 2, Ιφκε Φαν Μπέλκουμ 1 , Αντωνάκου 1, Μπαλωμενάκη 1 .

Τα γκολ της ΟΡΙΖΟΝΤΕ (Φορμικόνι): Ντι Μάριο 5, Γκιλ 2, Βίλα 2, Μιτσέλι 2, Μπρανκάτι 1, Γκαριμπότι 1 , Μότα 1.
Διαιτητές: Ντιάνα Ντούντιχ (Ολλανδία) -Στήβεν Ντέντκο (Βρετανία)


Onsports.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top