Ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το θέμα δεν έμεινε εκεί. Ο ίδιος έκανε εμφάνιση την περασμένη Τρίτη (26/4) στη Σουρωτή και στο περιθώριο της προπόνησης των παικτών του "Δικέφαλου" συστήθηκε με κάθε έναν από αυτούς χωριστά. Δείγμα ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από μια απλή φήμη.
Επόμενος που ακούγεται από την Πέμπτη (28/4) ως υποψήφιος νεοεισερχόμενος στο νυν διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Ραπτόπουλου, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Express Service.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω είναι στη σχετική λίστα του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητά ανθρώπους που θα στελεχώσουν και θα δυναμώσουν τη διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Πόσοι θα είναι αυτοί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή κι ενώ οι επαφές συνεχίζονται.
Ενδέχεται να είναι ένας, δύο ή και περισσότεροι οι νέοι σύμβουλοι. Το θέμα για τον Ζαγοράκη είναι να πετύχει την ουσιαστική ενδυνάμωση του διοικητικού συμβουλίου και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται. Τι επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος.
 
 
 
olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top