H ναυτιλιακη εταιρια naftotrade s.a. του κυριου ν. Βαρβατε προεδρο της ενωσης εφοπλιστων μεσογειακων φορτηγων πλοιων ,γιατι δεν πληρωνει τους ναυτικους του εδω και μηνες...

γιατι αφηνει τις οικογενειες των ναυτικων του να πεινανε ,γιατι κοροιδευει διαρκως χωρις να καταβαλει τα δεδουλευμενα ,γιατι εξακολουθει να βραβευετε απο ενωσεις (ναυτικα χρονικα, lloyd's κ.α.) Και να δινει συνεντευξεις για το μελλον της ναυτιλιας και του ελληνα ναυτικου τη στιγμη που ολος ο πειραιας ξερει οτι δεν πληρωνει πουθενα .κυριε ν. Βαρβατε ,τα λευτα των ναυτικων ειναι ιερα ,γιατι θαλασσοπνιγονται. Οταν εσεις καμαρωνεται τα καραβια και τους τιτλους σας, σκεφτειτε ,οτι οι ναυτικοι σας και οι οικογενειες τους πεινανε !!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

2 σχόλια:

  1. καθε μερα κοιταζω για νεοτερες καταγγελιες προς την καταπτιστη αυτη ναυτιλιακη εταιρεια του κ. Βαρβατε και δεν βλεπω κατι.
    τι γινεται ρε παιδια πληρωσαι?
    δεν νομιζω η πεινα των οικογενειων συνεχιζεται και το αυτη δεν υδρωνει , ουτε του Βαρβατε , ουτε και της αδελφουλας του κ. Πηγης , που λυνει και δενει.
    ενα ειναι σιγουρο ¨Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ . ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    Τα βαπορια της ολα ειναι στο ελεος του Θεου.
    το naftocement xvi ειναι στην βαλενθια εναμιση μηνα γιατι δεν πληρωνει τα πετρελαια ,το κρατανε εκει.
    το naftocement xv στο γιβραλταρ το ιδιο και αυτο κρατητε απο τις αρχες του απριλη απ[ο καταγγελια μη καταβολης μισθων,
    απο τον ais που ταπαρακολουθω ειναι μονιμα στην ιδια θεση.
    ας ψαξει καποιος να μαθει τι ρουλετα παιζει η οικογενεια στις πλατες των δυστυχων και κρατουμενων ναυτικων και στις οικογενειες τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και οι υπαλληλοι του απληρωτοι ειναι μηνες, καποιοι μεχρι και χρονο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top