Σαν υπάλληλος μεγάλης εταιρείας αυτό είναι από τις πολλές παροχές που εκμεταλλεύτηκα και με γλύτωσαν από εκατοντάδες δολάρια...

όταν αγόρασα τη σουίτα λογισμικού Microsoft Office για τον υπολογιστή στο σπίτι μου. Δεν το προσφέρουν όλες οι εταιρείες στους υπαλλήλους τους, και πρέπει να το ελέγξετε γιατί μπορείτε να αγοράσετε το  Microsoft® Office Professional Plus 2010 για 10 δολάρια, κοντά στα 20 με φόρους και μεταφορικά.
Οδηγίες:
  • Πηγαίνετε στην Σελίδα https://hup.microsoft.com
  • Θα σας ζητηθεί να διαλέξετε την χώρα σας. Μόλις την επιλέξετε θα εμφανιστεί μια ιστοσελίδα που σας ζητάει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (το εταιρικό) και έναν κωδικό προγράμματος. Το κωδικό προγράμματος θα τον πάρετε είτε από τον υπεύθυνο της μηχανογράφησης της εταιρείας σας.
  • Αν ο κωδικός προγράμματος και η διεύθυνσή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταιριάζουν θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας προωθήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε το κλειδί του προϊόντος.
  • Όταν αγοράσετε το κλειδί του προϊόντος, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Το κόστος είναι περίπου 20 δολάρια και η άδεια χρήσης ισχύει για ένα χρόνο. Μπορείτε να επαναγοράσετε ακόμη ένα κλειδί προϊόντος όταν η άδεια λήξει. Ήμουν σκεπτικός αρχικά , αλλά ο συνάδελφος που με πληροφόρησε για το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Η όλη διαδικασία γίνεται σε ιστοσελίδες της Microsoft οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια σας.
 Tα παραπάνω ισχύουν για  υπάλληλους των εταιρικών πελατών της Microsoft® που διαθέτουν πρόγραμμα πολλαπλών αδειών χρήσης με Εξασφάλιση Αναβάθμισης Λογισμικού, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες άδειες χρήσης στην εργασία τους, δικαιούνται να αγοράσουν αυτές τις εφαρμογές του Office για οικιακή χρήση όσο εργάζονται στην εταιρεία.
http://www.dailytech.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top