Δημοπρατούνται ερωτικές επιστολές της Liz Taylor
Μετά το θάνατό της, το φως της δημοσιότητας είδαν ερωτικές επιστολές που είχε γράψει η ηθοποιός σε ηλικία 17 ετών προς τον τότε...

αρραβωνιαστικό της William Pawley.
Στις ερωτικές επιστολές της Taylor, μοιράζεται τα όνειρά της με τον αρραβωνιαστικό της αλλά και την αγωνία της να επιστρέψει το δαχτυλίδι του αρραβώνα όταν η σχέση τους τερματίστηκε.
Οι χειρόγραφες επιστολές χρονολογούνται την περίοδο Μαρτίου - Οκτωβρίου του 1949, όταν η Elizabeth Taylor ήταν αρραβωνιασμένη με τον William Pawley, ο οποίος ήταν 22 ετών και γιός ενός πλούσιου αμερικανού επιχειρηματία και πρώην πρεσβευτή.

Η αλληλογραφία, την οποία θα δημοπρατήσει τον Μάιο ο οίκος RR Auction, αποκαλύπτει πώς έβλεπε τη ζωή και τον έρωτα η γυναίκα αυτή, η οποία στη μετέπειτα ζωή της παντρεύτηκε και χώρισε οκτώ φορές.
Σε μια από τις επιστολές, με ημερομηνία 6 Μαΐου 1949, η Elizabeth Taylor γράφει χαρακτηριστικά προς τον αρραβωνιαστικό της «δεν έχω γνωρίσει ξανά τέτοιου είδους αγάπη – είναι τόσο τέλεια και ολοκληρωμένη και ώριμη». Σε μια άλλη επιστολή, με ημερομηνία 1 Απριλίου, η Taylor αναφέρει πως είναι έτοιμη να παρατήσει την καριέρα της για τα μάτια του William Pawley.
«Έλαβα το τηλεγράφημά σου σήμερα το πρωί για να επιστρέψω το δαχτυλίδι και το βραχιόλι στη Νέα Υόρκη», έγραφε η Elizabeth Taylor στον Pawley, σε επιστολή της με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 1949, όταν έληγε η σχέση τους.
«Το φοράω τώρα το δαχτυλίδι- λάμπει τόσο ωραία στον ήλιο- υποθέτω ότι είναι η τελευταία φορά που το φοράω- για λίγο έστω- να το προσέχεις αγαπημένε μου, γιατί η καρδιά μου είναι χαραγμένη ακριβώς εκεί, στο κέντρο του», ανέφερε ακόμη στην επιστολή της η 17χρονη τότε σταρ.
Ο οίκος δημοπρασιών RR Auction εξασφάλισε τις επιστολές πριν από δύο χρόνια από κάποιον εκπρόσωπο του Pawley.
Ο οίκος RR Auction έχει στην κατοχή του 66 επιστολές από την Taylor και 20 από την μητέρα της, η οποία είχε πει στον Pawley να αφήσει ήσυχη την κόρη της όταν διαλύθηκε ο αρραβώνας τους, σύμφωνα με τον Bobby Livingston, αντιπρόεδρο του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ του οίκου.
Η δημοπρασία είχε προγραμματιστεί όσο ζούσε η Taylor και τα αντικείμενα που θα βγουν στο «σφυρί» εκτιμάτο ότι θα πωλούνταν από 25.000 ως 30.000 δολάρια. Ωστόσο, ο Livingston εκτιμά πως οι επιστολές αυτές θα πουληθούν ακριβότερα, μετά τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/liz-taylor.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top