Κρίμα γιατί μέχρι τώρα πίστευα ότι ο Σταύρος Αδαμίδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και από αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο από μια διαφορετική οπτική γωνία. Πίστευα ότι πρόκειται για έναν από τους υγιείς παράγοντες του χώρου και πως όντως όσα λέει τα πιστεύει και θέλει να τα εφαρμόσει. Όλα αυτά πριν από αυτό το βίντεο!

Μιλάω για το βίντεο που μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου και δείχνει τον πρόεδρο της ΑΕΚ, να γίνεται ένα με τον κόσμο της ομάδας και τον Βασίλη Δημητριάδη, που κατά την άποψη μου παίζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Τάσου Μητρόπουλου στην Ένωση.
Ο Αδαμίδης σε αυτό το βίντεο κουνάει το χέρι του σε σχήμα γροθιάς και βρίζει με τους χυδαίους στίχους ενός πού γνωστού συνθήματος τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται το μέγεθος του φάουλ που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Μιλάμε για έναν από τους παράγοντες μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, ο οποίος μάλιστα έχει ταχθεί άπειρες φορές κατά των τακτικών και του οπαδισμού που προσπαθεί να περάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μετά από αυτό το ντοκουμέντο, όμως, δεν πρόκειται να πάρω, τουλάχιστον εγώ, στα σοβαρά ότι και αν πει ξανά ο πρόεδρος της Ένωσης. Δεν λέω να μην έχει πάθος και οπαδισμό ένας πρόεδρος, αλλά τουλάχιστον να μην τον εξωτερικεύει μπροστά στον κόσμο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top